Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı’nın Yayın Tarihi Belli Oldu

Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı’nın Yayın Tarihi Belli Oldu
Süreç Film tarafından hazırlanan ve yeni sezonda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan iddialı dizi Yalancı ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.

Yeni yayın dönemi başladı ve televizyon kanalları geçen sezondan devam eden dizilerini ve yeni dizilerini seyirciyle buluşturmaya başlıyor. Bu konuda ilk adımı atan ve tarih belirleyen kanal TRT olurken diğer anallarda bir bir yeni dizilerinin ve var olan dizlerinin yayın tarihlerini belirlediler. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve uyarlama dizilerden biri olan Yalancı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanalın iddialı yapımlarından biri olarak görülen ve yeni yayın dönemimde seyircin de heyecanla beklediği yapım olan dizinin önümüzdeki hafta 17 Eylül Cuma akşamı ekrana geleceği duyuruldu. Başarılı dizide Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu rol alırken dizinin tanıtımı oldukça ilgi gördü ve beğenildi.

Yalancı İlk Bölümü 17 Eylül Cuma

Show Tv yeni yayın dönemini önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren açıyor. Kanal dizilerinin yeni bölümlerini önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren ekrana getirmeye başlıyor. Kanalın yeni dizlerinden olan ve heyecan ve merakla beklenen dizilerden Süreç Film imzalı yalancı 17 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk, Şahin Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek ve Gizem Soysaldı rol alıyor.

Yalancı Konusu Ne?

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve yeni sezonun merakla beklenilen dizilerinden biri olan Yalancı önümüzdeki hafta Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Uyarlama bir dizi olan Yalancı’da bir öğretmen ile bir doktorun arasında geçen bir ilişkiden sonra yaşananlar anlatılmaktadır. Deniz, başarılı ve idealist bir öğretmendir ve Mehmet Emir ise başarılı bir cerrahtır. Mehmet Emir’in oğlu ise Deniz’in öğrencisidir. İkili bir akşam yemeğinde bir araya gelirler ve sonrasında ise ikili geceyi birlikte geçirirler. Ama gecenin sabahında Deniz olayı başka yorumlar ve anlatırken Mehmet Emir ise bambaşka anlatmaktadır. Ortada bir yalan vardır ancak bunu hangi taraf söylemektedir. Her iki tarafta doğruyu söylediğini belirtmekte ve kendisinin haklı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Yalancı ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı Show Tv ekranlarında.

09-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar