Cem Belevi Reklam Filmi İçin Ekranlara Çıkmaya Hazırlanıyor

Cem Belevi Reklam Filmi İçin Ekranlara Çıkmaya Hazırlanıyor
Sesi ile herkesi kendine hayran bırakmayı başaran ünlü şarkıcı Cem Belevi şimdi reklam filmi için ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Çeşme Alaçatı Hayal Kahvesinde 2,5 saat verdiği konserde dinlemeye gelenleri kendisine hayran bırakmayı başardı. Yaz sezonunu güzel geçiren ünlü Şarkıcı Cem Belevi reklam filmi için hazırlanıyor. Genç kızların gözdesi olan Cem belevi kış sezonu turnesi hazır. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa gibi birçok büyük şehir de turneye çıkmaya hazırlanıyor. Cem Belevi şimdide yeni reklam filmi için kamera karşısına geçecek. Hayranlarının merakla beklediği reklam filmi hazırlıkları başladı.

Ünlü şarkıcı Cem Belevi’nin şarkıları ile etkilemesi kadar rol aldığı dizilerle de ekranlara gelmişti. Şimdi sıra reklam filminde. Turne aralarında reklam filmi çekecek. Ünlü pop şarkıcı Cem Belevi yeni çıkardığı sözü ve müziğinde kendi imzasını taşıyan “Melekti Sanki” adını verdiği şarkısı ile müzik listelerine çok hızlı giriş yaptı.

Cem Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Cem Belevi 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını daha küçük yaşta atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı. Okul yıllarında konserler veren Cem Belevi, ilk bestelerini de o yıllarda yapmaya başladı. Cem Belevi, 2013 yılında ilk albümü olan “Bilmezsin”i çıkarttı. Süperstar lakabı ile anılan Ajda Pekkan'dan dinlediğimiz 'Kim Ne Derse Desin' isimli şarkının düzenlemesini ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli yaptı.  Ayşe Akın, “Kim Ne Derse Desin” şarkısında Cem Belevi ile düet yaptı. DMC müzikten çıkan İlk single'ı olmasına rağmen klip üç ayda yaklaşık 15 milyon kez tıklandı. Büyük bir başarı ile yoluna devam eden yakışıklı şarkıcı albümlerini çıkarmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı ilk 2013 ilk albümünden sonra İnadına Aşk dizisinde rol aldı. Başrollerde Can Yaman ve Açelya Topaloğlu’nun bulunduğu dizide Deniz karakterine hayat verdi. Oyunculuğu çok beğenildi ve dizide yine şarkılarını söylemeye devam etti. Daha sonra ise Rengârenk, Kalk gidelim, Menajerimi ara dizilerinde rol almıştır. Cem Belevi Şarkıcılık kadar oyunculuğu da çok severek yapıyor. Yakın zamanda reklam filmi ile hayranları ile buluşacak olan yakışıklı aktör Cem Belevi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

09-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar