Seda Akgül, Fox Tv'ye transfer oldu!

Seda Akgül, Fox Tv'ye transfer oldu!
Kanal D ekranlarının fenomen evlilik programı Kısmetse Olur'un sunucusu Seda Akgül, Fox Tv'ye transfer oldu. Başarılı sunucu artık Fox Tv ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkacak. İşte Seda Akgül'ün yeni projesi...

Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur çok kısa süre içerisinde izlenme rekorları kırmıştı. Bu büyük başarısını iki sezon devam ettiren program KHK'nin kararı ile yayından kaldırıldı. Yayından kaldırılan program pes etmedi. Canlı yayınlarını kanald.com.tr üzerinden yayınlamaya başladı. Programın sunucusu Seda Akgül'ün de Fox Tv tarafından istenildiği açıklandı. Fox Tv ise son günlerde reyting kurbanı olan dizilerinden sonra yeni bir adım atma kararı aldı. Kanal dizilerde büyük hayal kırıklığı yaşayınca şansını programlardan yana kullanmak istedi.

Yeni başlayan dizileri tek tek final yapan Fox Tv yeni bir program hazırlığına girdi. Bunun içinde başarılı sunucu Seda Akgül ile anlaşmaya gitti. Fox Tv Seda Akgül'ün öncesinde Selçuk Yöntem ve Tolga Çevik ile de anlaşmak için masaya oturmuştu. Seda Akgül yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yepyeni bir programla karşımıza çıkacak. Yeni programı canlitv üzerindende takip edebilirsiniz..

Selçuk Yöntem geri dönüyor!

 

Ünlü sunucu Kenan Işık'ın geçirdiği beyin kanaması sonrası Atv'deki 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunuculuğunu üstlenen başarılı isim Selçuk Yöntem uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Selçuk Yöntem, Fox Tv ekranların yepyeni projesinde yer alacak. Başarılı sunucu yapılan bu transfer için kanal ile anlaşma sağladı. Fakat proje hakkında hiç bir bilgi açıklanmadı. Selçuk Yöntem'in yer alacağı Fox Tv'deki yeni projeyi canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz..

TEKRAR EKRANLARA DÖNÜYOR

Selçuk Yöntem, Türkiye'de 19 Mayıs tarihinde vizyona girmeye hazırlanan 'The Ottoman Lieutenant' filmi ile yurt dışında fırtınalar estirdi. Bu başarılı filmin ardından Fox Tv'de hazırlanacak olan yeni proje ile ekranlarına gelecek. Yeni projenin hazırlığı hız kesmeden devam ediyor.

17-05-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler