Seda Bakan ile Mehmet Günsur aynı filmde buluştu

Seda Bakan ile Mehmet Günsur aynı filmde buluştu
İlk kez bir sanat filminde rol alacak olan ve Mehmet Günsür ile başrol oynayacak olan Seda Bakan yeni proje hakkında konuştu.

Bu yaz aylarında pek çok sinema filmi sete çıkarak çekimlere başladı ve bu filmler bir bir vizyona girmeye ya da yayınlanacakları platformlarda seyirciyle buluşmaya başladı. Yapımcılar pandemiden sonra hemen her alanda pek çok filme imza atarken bu süreç artarak devam ediyor. Oyuncuların ve sektörde kamera arkasında çalışanların hiç boş kalmadığı bu günlerde pek çok yeni dizi için çalışmalar yapılırken ayrıca sinema filmleri için de hazırlıklar yapılıyor. Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün aynı zamanda ortak yapımcı olarak yer alacağı ve başrolünü de ünlü ve güzel oyuncu Seda Bakan ile paylaşacağı bir sanat filminin hazırlıkları halen sürüyor. Son zamanlarda pek çok reklam anlaşması imzalayan, dizilerde ve filmlerde rol alan güzel oyuncu Seda Bakan ilk kez bir sanat filminde oynayacağını belirterek oldukça heyecanlı olduğunu açıkladı.

Kadro Çok İyi

Dizi ve sinema filmi sektörünün sevilen, sempatik isimlerinden olan güzel oyuncu Seda Bakan yeni bir projenin hazırlıkları içinde. Güzel oyuncu başrolünde Mehmet Günsür ile rol alacağı ve adı henüz belli olmayan bir sanat filmi için çalışmaya başladı. Birsen Altutaş’ın haberine göre ilk kez bir sanat filminde rol alacağını belirten oyuncu “ilk kez bir art house filmde oynayacağım. İnşallah iyi olur, onun içeriğinden çok bahsedemiyorum ama kadro çok güzel. Mehmet Günsür ile oynayacağız. İnşallah çok heyecanlıyım. Bekliyorum okuma provaları olacak” ifadelerini kullandı. İçeriği henüz belli olmayan filmde kimlerin rol alacağı da henüz netlik kazanmadı. Mehmet Günsür’ün ortak yapımcı olacağı filmin çekimlerine yakında başlanacağı öğrenildi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Tiryaki’nin oturacağı öğrenildi.

Peş peşe Projelerde Rol Alıyor

Güzel oyuncu Seda Bakan son zamanlarda peş peşe pek çok projenin içinde yer aldı. Güzel oyuncu diziler kadar filmlerin ve özellikle de romantik komedi filmlerinin sevilen ve aranılan isimlerinin başında geliyor. Son olarak ikinci sezon hazırlıkları başlayan Zeytin Ağacı adlı dizinin çekimleri için hazırlanan oyuncunun bunun için Ayvalık’a gideceği öğrenildi. Ayrıca reklam filmleriyle de seyirci karşısına çıkan Seda Bakan’ın ekranlarda hangi yapımla yer alacağı ise merakla bekleniyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar