Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Geçtiğimiz kasım ayında sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile evlenen ünlü oyuncu Aslı Enver’in dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin dünyasında ünlülerle ilgili haberler hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda daha çok ayrılık, aşk ve mahkeme haberleri gündemde olsa da zaman zaman ünlülerin sıkı takipçilerini mutlu eden haberler de magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alıyor. Sinema ve dizi setlerinin aranılan oyuncularından olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan güzel oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz kasım ayında sürpriz bir şekilde Berkin Göbudak ile evlenmişti. Evlendikten kısa süre sonra hamile olduğu anlaşılan Aslı Enver’in bebeğinin cinsiyeti uzun süredir merak ediliyordu. Magazin basınında uzun süredir konuşulan Aslı Enver’in bebeğinin cinsiyeti sonunda belli oldu. İnternet haber siteleri ile magazin basınında yer alan haberlere göre ünlü oyuncunun bir kız bebeği dünyaya gelecek.

Bebeğin Cinsiyeti Belli Oldu

Dizi setlerinin aranılan isimlerinden olan güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver kasım ayında sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile nikah kıyarak dünya evine girmişti. Kimsenin beklemediği ancak bir anda gerçekleşen bu evlilik birçok iddiayı da gündeme getirmişti. İddialardan biri de ünlü oyuncunun evlenmeden önce hamile kaldığı şeklinde idi. Uzun süre yazılan bu haberler sonunda olay unutulmuşken geçtiğimiz gün ünlü ismin merakla beklenen bebeğinin cinsiyeti belli oldu. İlk bebeğini kucağına almak için gün saymaya başlayan ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Bir kız çocuğu dünyaya gelecek olan Aslı Enver’in sağlık durumunun oldukça iyi olduğu ve bebeğini sabırsızlıkla beklediği öğrenildi.

Konuşmak İçin Henüz Erken

Ünlü ve güzel oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına ayak üstü açıklamalar yapmış ve sorulan soruları cevaplandırmıştı. 38 yaşında olan ve Berkin Gökbudak ile evli olan güzel oyuncu Aslı Enver sorulan sorulara cevap verirken “çok yeni bir dönem. Çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin dünyaya gelecek kız çocuğu ile ilgili yakında detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar