Şef Hazar Amani FOX TV The Taste yarışması ile ekrana dönüyor!

Şef Hazar Amani FOX TV The Taste yarışması ile ekrana dönüyor!
Fox Tv yarışması The Taste bu sezon ünlü şef Hazer Armani'yi transfer ederek bomba gibi bir sezona hazırlanıyor. İşte program ile ilgili ayrıntılar...

TV 8’den ayrıldıktan sonra bir müddet ekranlarda görülmeyen Şef Hazar Armani Fox Tv ile ekranlara tekrar dönüyor. Magazin dünyasında adı şarkıcı Sıla ile anılan Hazar Armani’in TV8’e rakip olduğu The Taste programıyla nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

Şef Hazar Armani bomba gibi ekranlara dönüyor!

Bildiğiniz gibi geçen sezon TV 8 programı MasterChef Türkiye’de yer alan Hazar Armani bu sezon başlayan programda yer almamış onun yerine ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna göreve başlamıştı.  Hazar Armani bu sezon MasterChef Türkiye’nin çakması olarak görülen Fox Tv’nin yayınladığı farklı bir “tat” programıyla ekranlara gelmeye devam edecek. Bir nevi eski kanalına rakip olacak. Evet, ünlü şef Hazar Armani FOX TV’de yayınlanacak The Taste programında şef ve moderatör olarak yer alacak.

The Taste programının yapımcılığını Provizyon Medya üstleniyor. Hazar Armani ile birlikte meraklı izleyiciler programın başlaması için sabırsızlıkla gün saymaya başladılar bile. Türkiye’nin en iyi şeflerinin jüri üyeliği yaptığı The Taste’nın formatı da farklı. İlk sezonunda hayli ilgi gören The Taste programında birbirinden hünerli toplam12 yarışmacı var. Program birinci sezonunda hayli ilgi görmüştü.

The Taste yarışmasının jüri üyeleri kimler?

The Taste yarışmasının 2. Sezonunda jüri olarak Türkiye’nin önemli şeflerinden Rafet İnce, Esen Hünal ve Ali Ronay yer alacak. Hazar Armani burada nerede diyebilirsiniz. En yaratıcı şef olarak Hazar Armani The Taste yarışmasının moderatörlüğünü yapacak. Bununla birlikte Hazar Armani yarışmanın ikici etabında yarışmacılara mentor şef olarak da destekte bulunacak.

Yarışma 12 yarışmacıyla başlıyor ve 12 hafta sürüyor. 12 hafta boyunca Siemens’in sponsorluğunda teknolojik bir ankastre üssünde birbirinden lezzetli yemekler ve mezeler hazırlanacak. Yarışmacılar hazırladıkları bu enfes yemekleri Esen Hünal, Rafet İnce ve Ali Ronay ve Hazar Armani’ye beğendirmeye çalışacaklar.

The Taste Hazar Armani Kimdir?

1977 Ankara doğumlu olan ünlü şefin annesi Türk babası ise İranlıdır. TED Ankara koleji mezunu olup Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji mezunudur. Hazer Amani, mutfağa meraklı olduğu için gittiği Güney Afrika’da Cordon Bleu’da 3 yıl aşçılık eğitimi aldı. Çeşitli eğtimler ve iş tecrübeleriyle 2011 yılında yılın en yaratıcı şefi ödülünü aldı.

29-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar