Sefirin Kızı 1. Bölüm izle

Sefirin Kızı 1. Bölüm izle
Sefirin Kızı 1. Bölüm izle; Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle Star TV'den ekrana geliyor. Bölümü canlitv.com ile izleyin.

Star TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü gördüğümüz Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle 16 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geliyor. Sefirin Kızı dizisi gerek başrolleri gerekse konusuyla Türk izleyicisinin sevdiği türden bir dizi gibi görünüyor. Pazartesi günleri izleyicisiyle buluşacak dizinin Çukur ve Yasak Elma gibi yine izleyicinin ilgisini çeken yapımlar yer alıyor. Bakalım Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle nasıl bir reyting oranı yakalayacak. Sefirin Kızı dizisinin ilk bölümünü canlitv.com'dan izleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıde yer alan bağlantıya tıklamak.

Sefirin Kızı izle

Sefirin Kızı dizisi konusu

'Ölürsen destan olur, yaşarsan yalan.' sloganıyla ekranlara merhaba diyen Sefirin Kızı dizisinin konusu merak ediliyor. Sancar, yarıcılık yapan bir babanın oğludur. Henüz küçük bir çocukken gördüğü Nare'ye aşıktır Sancar. Nare, bir büyükelçinin kızıdır. Birbirlerinin yollarının kesişmesi ise Nare'nin ailesinin Bodrum'a tatile gelmesiyle olmuştur. Farklı hayatların iki insanı, olmaları nedeniyle bir araya gelmeleri kolay olmamıştır. Birbirleri için verdikleri mücadeleyi kazanır ve bir araya gelirler. Ancak en mutlu günleri olacak günde her şey darmadağan olur. Evlenecekleri gün Nare kayıplara karışmıştır. Kimse Nare'nin nereye gittiği hakkında tek bir şey bilmemektedir. Nare'nin gidişi hakkında pek çok hikaye uydurulur. Tam olarak bilinen tek şey iki aşığın birbirinden ayrı kaldığıdır. Nare, bir gece Sancar için geri döner ancak döndüğü yer hiç de bıraktığı gibi değildir. Geldiğinde Nare'yi bir düğün karşılar. Sancar hiç de sevmediği biriyle evlenmek üzeredir. İkili birbirine hala aşıktır ancak Nare'nin gidişi sonrası birbirlerinden uzaklaşmıştır. Her şey için çok mu geçtir yoksa uğruna büyük mücadeleler verdikleri aşkları kaldığı yerden devam mı edecektir?

Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Edip Tepeli ve Beren Gençalp gibi isimler yer alıyor.

Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle 16 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'den ekranlara gelmeye başlayacak.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar