Sefirin Kızı küçük oyuncu Melek (Beren Geçalp) kimdir?

Sefirin Kızı küçük oyuncu Melek (Beren Geçalp) kimdir?
Star Tv'nin yeni dizisi Sefirin Kızı bomba gibi geliyor. Sefirin Kızı dizisinde Sancar ve Nare'nin kızı Melek'i canlandıran küçük oyuncu Beren Gençalp kimdir?

Star Tv yepyeni bir diziye kapılarını açıyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nu bir araya getiren yeni dizi Sefirin Kızı merakla bekleniyor. Dizi daha başlamadan en merak edilen isimlerden biride Sancar ve Nare'nin kızı Melek'i canlandıran küçük kız oyuncu Beren Gençalp oldu. Peki küçük yaşta büyük bir oyunculuk performansı sergileyen oyuncu Beren Gençalp kimdir? İşte minik oyuncu Beren Gençalp hakkında merak edilenler...

Nare ve Sancar'ın kızı Melek (Beren Gençalp) kimdir?

Büyük bir heyecanla başlaması beklenilen Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sefirin Kızı, çok yakında izleyicisinin karşısına çıkacak. Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Tülin Yazkan (Menekşe), Hivda Zizan Alp (Elvan), Doğukan Polat (Yahya), Erdal Küçük Kömürcü (Güven), Erhan Alpay (Akın), Gonca Gilasun (Halise), Esra Kızıldoğan (Müge), Beren Gençalp (Melek), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Uray Kaygılaroğlu (Gediz), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Cemre Öktem (Zehra) gibi birbirinden başarılı ve etkili isimler yer alıyor. Uzun bir aradan sonra Sefirin Kızı dizisi ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Neslihan Atagül Doğulu hayranları dizinin başlayacağı günü iple çekiyor. 

Sefirin Kızı dizisi 16 Aralık 2019 Pazartesi akşamı saat 20.00'de ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Dizinin ilk bölümünü nerde olursanız olun, internetten veya cep telefonunuzdan Star Tv canli izle kısmından izleyebilirsiniz. Sefirin Kızı dizisi Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül Doğulu (Nare) arasında geçen destanıs bir aşk hikayesini konu alıyor. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran dizide en çok merak edilen ve araştırılan isim minik oyuncu Beren Gençalp oldu. Gelin Nare ve Sancar'ın kızı Melek'i canlandıran küçük oyuncu Beren Gençalp'i yakından tanıyalım..

Beren Gençalp Kimdir?

Küçük yaşına rağmen usta oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken minik oyuncu Beren Gençalp, 2011 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Muğla Milas Cumhuriyet okulunda eğitim gören küçük oyuncu 1.25 cm boyunda 23 kg ağırlığındadır. Sefirin Kızı dizisinde Sancar ve Nare’nin çocuğu rolü için seçmelere katılan oyuncu gösterdiği performans ile Sefirin Kızı dizisinin yönetmeni tarafından beğenilerek kadroya alınmıştır. Sefirin Kızı dizisi Beren Gençalp'in ilk projesi olacaktır.

15-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar