Sefirin Kızı 2. Bölüm izle

Sefirin Kızı 2. Bölüm izle
Sefirin Kızı 2. Bölüm izle; Star TV'den ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan 2. bölümünü internet üzerinden izleyin.

Sefirin Kızı 2. Bölüm izle; Sefirin Kızı dizisi geçtiğimiz hafta Star TV ekranlarından yayınlanmaya başladı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrolde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi iyi sayılabilecek reyting oranları elde etti. Star TV'den ekrana gelen dizinin ilk bölümü reytinglerde 4. sırada yer aldı. Sefirin Kızı dizisi ilk bölümüyle hayli tartışma konusu oldu. Kadına şiddet içermesi nedeniyle eleştriler aldı. Sefirin Kızı dizisinin 23 Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümü izleyici karşısında. Yeni bölüm geniş bir kitle tarafından televizyondan takip edilirken bir yandan da internet üzerinden yayınlanıyor. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca 2. bölümde yaşanan olaylara da yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Sefirin Kızı izle

Sefirin Kızı dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak?

Star TV'den ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin 23 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümü hangi anlara sahne olacak? Nare, hayatına kıymak için bir uçuruma çıkar ancak kızı için bundan vazgeçer. Sonrasında ise ikisi için büyük anlam taşıyan deniz kabuğu ve kırmızı kuşağı Sancar'a verir. Böylece Nare ve Sancar arasındaki şeyler noktalanmış olur. Nare, işlediği suç nedeniyle hapse gireceğini düşünmektedir ancak bilmediği bir şey vardır ki öldürdüğünü sandığı kişi hala hayattadır. Böylece Nare, tüm planlarını değiştirir. İlk olarak kızını Sancar'dan geri almak için çalışacaktır. Buna karşın Sancar, kızını Nare'ye vermeye yanaşmaz. Nare ise kızı için mücadele etmek zorunda kalır. Sancar ve Nare arasındaki gerilim bu bölümde de devam eder. 

Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Edip Tepeli ve Beren Gençalp gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığı O3 Medya ve NGM tarafından üstlenilen Sefirin Kızı dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

Sefirin Kızı dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'den ekranlara geliyor. 

23-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar