Hekimoğlu 2. Bölüm izle

Hekimoğlu 2. Bölüm izle
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu 2. bölüm izle. İlk bölümü ile izlenme rekorları kıran Hekimoğlu yeni bölüm tek parça izle detayları haberimizde..

Hekimoğlu 2. Bölüm izle; Hekimoğlu dizisi ilk bölümünün ardından Kanal D izleyicilerini kendine hayran bıraktı. Yeni dizi Hekimoğlu'nun 2. yeni bölümü 24 Aralık Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Hekimoğlu ikinci bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

New Jersey'in Princeton-Plainsboro Eğitim Hastanesi'nde görev alan Bulaşıcı hastalıklar uzmanı Doktor Gregory House ve ekibinin hastanede geçen olayları konu alan dizinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin ana karakteri Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Ateş Hekimoğlu'dur. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi ünlü isimlerin bulunduğu yapım iddialı oyuncu kadrosu ve konusuyla yayınlanan ilk bölümü ile oldukça ilgi çekti. İkinci bölümü heyecanla beklenen dizi Hekimoğlu bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak..

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜM İZLE

Dizi hayranları üzerinde büyük etki yaratan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde Dr. İpek'in zorlamasıyla poliklinik görevine çıkan Hekimoğlu, hastaneyi birbirine katıyor. İpek ise artık bu durumu kabullenmekten başka bir çaresi kalmadığını anlamıştır. Emre ve Zeynep arasındaki romantik dıyalog ise gitgide hızını koruyamamaktadır. Bu durum Mehmet Ali'nin gözünden kaçmaz. Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşacak Hekimoğlu dizisinin ikinci bölümü 24Aralık Salı akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek.

Hekimoğlu dizisinin konusu ne?

Hekimoğlu dizisinin ana karakteri Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Ateş Hekimoğlu'dur. Başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu, tıp fakültesinden arkadaşı İpek'in kurduğu vakıf hastanesinde görev yapmaktadır. Hastanede bir düzen bulunmaktadır ancak zor bir adam olan Ateş Hekimoğlu, bu düzene bir türlü ayak uyduramamaktadır. Hastanede ona tolerans gösteren yalnızca arkadaşları İpek ve Orhan'dır.

Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler yer alıyor.

Doktor Ateş Hekimoğlu Kim?

Kanal D'de başlayacak olan hekimoğlu'nun başkarakteri Dr. Ateş Hekimoğlu, huysuz bir adam olduğu kadar başarılı bir doktor da olan Dr. ateş, yalnızca özel vakalarla ilgilenmek isterken, hastanedeki her hastaya bakmak zorunda kalır. Enteresan teşhisleri ve eğlenceli huysuzluğu ile dikkat çeksede aslında asosyal bir tiptir. çalıştığı hastanelerde yönetimle ve hastalarla hep sorunlar yaşar. kural tanımaz bir kişiliği vardır. 

 

24-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler