Sefirin Kızı 4. Bölüm izle!

Sefirin Kızı 4. Bölüm izle!
Sefirin Kızı 4. Bölümde Gediz, zor bir seçimle karşı karşıyadır. Nare ve Sancar’ın büyük bir hesaplaşma içine girdiği Sefirin Kızı yeni bölümde neler oluyor?

Pazartesi günlerine damga vuran Sefirin Kızı kısa bir aradan sonra 4. Bölümüyle ekrana geliyor.  Karadağ, Muğla ve İstanbul’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı 4. Bölümde Gediz, zor bir seçimle karşı karşıyadır. Nare ve Sancar’ın büyük bir hesaplaşma içine girdiği Sefirin Kızı yeni bölümde neler oluyor? Şimdi detaylar…

Sefirin Kızı 4. Bölüm izle!

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren yoğun ilgi gören Sefirin Kızı kaldığı yerden devam ediyor. NGM ve O3 Medya ortak yapımı olan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in senaryosunu yazdıkları dram dizisi Sefirin Kızı geçen hafta yılbaşı nedeniyle yayınına ara vermişti. Yeni bir yılın ilk haftasında dizilerin reklam şirketleriyle anlaşması sebebiyle bu haftaya sarkan Sefirin Kızı 4. Bölüm bu akşam Star Tv’de ekrana geliyor. Her Pazartesi reytingleri zorlayan Sefirin Kızı 4. yeni bölümüyle 13 Ocak 2020 Pazartesi 20: 00'de yayınlanacak.

Sefirin Kızı 4. Bölümde neler oluyor?

Çekimleri Muğla, Karadağ ve İstanbul'da devam eden Sefirin Kızı 4. Yeni bölümde Sancar ve Nare büyük bir hesaplaşma halindedir. Menekşe’yle Sancar ile birlikte eve gittiğini öğrenen Nare çok büyük hayal kırıklığı yaşar. O kırıklığın sonucu olarak nikah defteri yerine saydıkları destanı, zeytin ağacından siler atar. Artık Nare için Sancar diye biri yoktur, sadece kendisi ve kızı vardır. Bundan sonra Sancar sadece kızının babasıdır ve Melek dışında ortak bir yönleri kalmamıştır. Sancar’la yalana dayalı bir destanı yaşamaktansa kızıyla masalımsı bir hayat yaşamaya karar verir. Ancak bu kararı uygulamak öyle göründüğü gibi kolay olmayacaktır.

Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı?

Melek’in Sefir tarafından kaçırılmasıyla birlikte Sancar ve Nare kızlarının peşine düşer ve onu bulma umuduyla Podgoridsa’ya giderler. Podgoridsa bambaşka bir dünyadır. Herkesi geride bırakarak geldikleri bu şehirde kızları uğruna ateşkes ilan ederler. Bazen bir rüya gibi geçen bu yolculuk kimi zaman bir kabusa dönüşmektedir. Bir türlü peşlerini bırakmayan anılarla boğuşurken diğer yandan ortaya çıkan gerçeklerle hatta kendileriyle savaşmaktadırlar.

Bir de hayatta bıraktıkları Gediz gerçeği vardır. Gediz kalbinde keşfettiği gerçekle yüzleşirken, Menekşe iki aşığı gurbette beraber düşünmek bile istemez. Bunu için hemen oyununu değiştirir. Rüyasından uyanan Sancar, yüreğindeki sevda ateşini söndürmek uğruna hem kendini hem Nare’yi ateşe atar. Aşklarının tanığı Destan can vermek üzeredir.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar