Sefirin Kızı 5. Bölüm izle

Sefirin Kızı 5. Bölüm izle
Sefirin Kızı dizisi 5. bölümüyle Star TV'den ekrana gelecek. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı dizinin yeni bölümüne canlitv.com'dan ulaşabilirsiniz.

Star TV'den ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçirecek. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ikilisini başrolde buluşturan dizinin 5. ve yeni bölümü 20:00'da Star TV ekranında olacak. Sefirin Kızı dizisi televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izlenebiliyor. Sefirin Kızı dizisini canlı olarak ya da yayınlandıktan sonra internet üzerinden izleyebilirsiniz. Bunun için ise yazının devamına göz atabilirsiniz. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek istiyorsanız aşağıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. Sefirin Kızı dizisinin hayranları yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Sancar ve Gediz ikilisi arasındaki anlaşmazlıklar ne noktaya varacak. Sancar ve Gediz arasında yaşanan Sancar ve Nare'yi nasıl etkileyecek.? Hepsi yeni bölümde cevap bulacak.

Sefirin Kızı dizisi 5. bölüm özeti

Sancar ve Gediz'in arası iyiden iyiye açılmıştır. Sancar artık Gediz'den tamamen vazgeçmiştir. Bu onun için ilk değildir. Daha önce Nare'de olduğu gibi yine aşkını kalbine gömer. Bu durum Sancar'a büyük bir acı vermektedir. Sancar'ın yanı sıra Gediz de bu ayrılıktan fazlasıyla etkilenmiştir. Sancar'ı tüm kalbiyle sevmesine karşın sevdiği adamdan ayrı kalmanın ızdırabını yaşar. 

Sancar ve Gediz arasındaki bu ayrılığın bazı sonuçları olur. Uzun yıllardır devam eden bir gelenek bozulmuştur. Yörük Toyu yaklaşmaktadır ve geleneğe göre karşılıklı zeybek oynamaları gerekmektedir. Ancak ayrılıkları nedeniyle bu gelenek bozulur. Gaziler ve yörükler bu nedenle ikisine de tepkilidir.

Sefirin Kızı dizisi oyuncu kadrosu

Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Nesliha Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem, Edip Tepeli ve Beren Gençalp yer alıyor. O3 Medya'nın yapmcılığını ve Star TV'nin yayıncılığını üstlendiği Sefirin Kızı dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00'da izleyicisine ulaşıyor. Sefirin Kızı dizisinin yönetmenliğini Emre Karakuşak yapıyor. Senaryoyu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

20-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar