Gökçe Bahadır Canlandırdığı Karakterle Herkesi Şaşırttı!

Gökçe Bahadır Canlandırdığı Karakterle Herkesi Şaşırttı!
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır Kendi Yolum adlı sinema filminde öyle bir karakteri canlandırdı ki hayranları çok şaşırdı. Peki oyuncunun canlandırdığı karakterin özellikleri ne?

Dizilerin sevilen ve aranan oyuncusu Gökçe Bahadır bugünlerde değişik bir rolde bir filmle gündemde. Çekimleri devam eden Kendi Yolumda adlı filmde kamera karşısına geçen oyuncu filmde bir sigorta şirketinde çalışan denetçiyi canlandırıyor ve sigorta dolandırıcılığını ortaya çıkarmak için müfettişlik yapıyor. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kendi Yolumda filmi Adana’da süren çekimlerini bitirdi. Hazırlıkları süren filmin 6 Martta vizyona gireceği açıklanırken filmin oyuncu kadrosunda ise Gökhan Oğuz, Gökçe bahadır, Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ ve Özkan Ayalp gibi oyuncular yer alıyor. Filmde rol alan ve ekranların sevilen yüzü Gökçe Bahadır ise filmde alışık olunmayan bir karakteri canlandırdı. İşte detaylar!

Kendi Yolum ve Gökçe Bahadır!

6 Mart’ta vizyona girecek Kendi Yolumda adlı filmde rol alan Gökçe Bahadır seyircinin alışık olmadığı bir karakteri canlandırdı. Değişik hikayesi ile dikkat çeken filmde şarkıcı Gökhan Özoğuz tamirci çırağı rolünde yer aldı. Adana’da gittiği tamircide, tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşan ve Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenip işin peşine düşmesini ister. Filmde Zeynep karakterine hayat veren usta oyuncu Gökçe Bahadır ise filmde bir sigorta şirketinde denetim departmanında çalışmaktadır. İşi gereği tam bir kontrol ve denetim hastasıdır.  Erkek arkadaşı tarafından aldatılan Zeynep ondan uzaklaşmak için Anadolu’ya gider. Adana’da bir sigorta dolandırıcılığını araştırmak için Adana’ya gider. Burada Adana’nın hızlı ve karmaşık hayatına adapte olmaya çalışırken ilk kez kendi başına kararlar verir ve ilk kez kendi hayallerinin peşine düşer. Gökçe bahadır bu filde bir müfettişi canlandırırken aynı zamanda oyunculuğunu da konuşturuyor.

Gökçe Bahadır Kimdir?

9 Kasım 1981 yılında dünyaya gelen Gökçe Bahadır oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde almıştır. Oyunculuğa başlamadan önce radyoculuk yapan Bahadır 2011 yılında başladığı oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır: Ufak Tefek Cinayetler, Adı Efsane, Hatırla Gönül, Bana Masal Anlatma, Aramızda Kalsın, Kayıp Şehir, Dedemin İnsanları, Yaprak Dökümü, Hayat Bilgisi, Beşik Kertmesi, Tatlı Hayat, Yol Palas Cinayeti, Sensiz Olmaz, Hırçın Kız Kadife, Mühürlü Güller.

19-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar