Alina Boz Ya İstiklal Ya Ölüm kadrosundan ayrılınca bomba gibi bir isimle anlaşıldı!

Alina Boz Ya İstiklal Ya Ölüm kadrosundan ayrılınca bomba gibi bir isimle anlaşıldı!
Kısa bir süre önce çekimleri başlayan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi çok yakında TRT1 kanalında yayınlanacak. Merakla beklenen diziden ayrılan Alina Boz'un yerine hangi oyuncu gelecek?

Oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır ve Mehmet Özgür gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin çekimleri 16 Ocak Perşembe günü başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dönem dizisi İstanbul'un işgalini konu alacak ve işgalin 100.yıl dönümü olan 16 Mart 2020'de ilk kez seyirci karşısına geçecek. Yönetmen koltuğunda Yasin Uslu'nun oturduğu dizide senaryoyu Funda Çetin kaleme alırken yapımcılığını ise Kirli Kedi Yapım üstleniyor. Cast çalışmalarının hemen hemen sona erdiği kadrodan Alina Boz'un ayrılması üzerine yeni bir oyuncu eklendi. Heyecanla beklenen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi kadrosuna eklenen kadın oyuncu kim? Hangi karakteri canlandıracak?

MELİS SEZEN YA İSTİKLAL YA ÖLÜM KADROSUNDA

Son olarak Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde başrol üstlenen fakat düşük reytingler sebebiyle ekranlara veda eden Melis Sezen şimdi ise Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde yer alacak. Nasıl bir karakteri canlandıracağı netleşmeyen oyuncunun Alina Boz'un rolünü devraldığı biliniyor. 

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİZİSİ KONUSU

İzleyiciyi Kurtuluş Savaşının zorlu mücadelesini tanıklık ettirecek dizi mini dizi olup 6 bölüm sürecektir. 16 Mart İstanbul'un işgali ile başlayıp Meclis-i Mebusan'ın dağıtılması ve Ankara'da yeni bir meclisin açılmasını konu alacak dizi 6 haftalık süreci yansıtacaktır. Dizi Büyük Millet Meclisi'nin açılma yıldönümünde 23 Nisan 2020 tarihinde final yapacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk karakterini oyuncu İlker Kızmaz'ın canlandıracağı Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin gösterim süresi ise 60 dakika olacak. Tarih ve Kurgu türündeki dizi 16 Mart Pazartesi günü ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar