Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşka Yelken Açtı!

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşka Yelken Açtı!
Sefirin Kızı Gediz'i canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Yakışıklı oyuncu sosyal medya fenomeni Mehtap Algül'le aşk mı yaşıyor? İşte detaylar!

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan Sefirin Kızı adlı dizi seyirci tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Yeni yayınlanmaya başlayan dizinin oyuncu kadrosunda bulunan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ise dizide Gediz karakteriyle başarılı bir performans sergiliyor. BluTV’de ekrana gelen Aynen Aynen adlı komedi dizisinde de rol alan ve Sefirin Kızı’ndaki yoğunluğu sebebi ile Aynen Aynen’den ayrılmak zorunda kalan Kaygılaroğlu geçtiğimiz aylarda eşinden de ayrılmıştı. Başarılı oyuncu tüm bu yoğunluğunun arasında bugünlerde çok daha başka bir gelişmeyle de gündemin konusu oldu. Yakışıklı oyuncu yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncunun sosyal medya fenomeni Mehtap Algül’le aşk yaşamaya başladığı iddiaları bir anda ünlü oyuncuyu sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasına sokmayı başardı.

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Ekranların sevilen dizilerinden Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı’nda Gediz karakteriyle rol alan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun eşinden boşanmasının ardından bu günlerde yeni bir aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Eşinden 6 ay önce ayrılan ve bir kız çocuğu olan Kaygılaroğlu’nun kısa süre önce sosyal medya fenomeni Mehtap Algül’le aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edilen ikilinin sosyal medya hesapları üzerinden birbirine masaj gönderdiği bu günlerde en çok konuşulan konular arasında. Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medya hesabından Rapçi Ezhel’in ‘AYA’ şarkısının “Shawty benimle misin bu akşam” sözünü paylaşması üzerine kendisiyle aşk yaşadığı iddia edilen Mehtap Algül’ün de bu söze karşılık yine Rapçi Ezhel’in ‘AYA’ şarkısının başka bir sözü olan “Shawty bana baksan” notlu bir gönderme yapması ikilinin sosyal medyada gündeme gelmesine sebep oldu. İkilinin bu paylaşımları aşk yaşadıkları şeklinde yorumlanırken Uraz Kaygılaroğlu’nun ve Mehtap Algül’ün sosyal medyada birbirini takip etmedikleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Mehtap Algül Kimdir?

Bu günlerde yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Mehtap Algül, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim fakültesi bünyesinde bulunan BAU NEXT’in yöneticiliğini yapmaktadır. Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü gibi farklı görevlerde çalışan Algül aynı zamanda sosyal medyada da oldukça popüler biri.  Bir dönem Reynmen ile de aşk yaşadığı iddia edilen Mehtap Algül pek çok sosyal medya ünlüsüyle fotoğrafları bulunuyor.  

30-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar