Serenay Sarıkaya Yeni Projesi İçin Kampa Girdi!

Serenay Sarıkaya Yeni Projesi İçin Kampa Girdi!
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yeni projesi için kampa girdi. Güzel oyuncunun ses sanatçısı Bergen'i canlandıracağı film için özel olarak çalıştığı açıklandı. İşte detaylar!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bugünlerde bambaşka bir telaş içinde. Oyuncu oynayacağı yeni rol için özel bir hazırlığa girdi ve bu rolü oynamak için kendini kampa aldı. Güzel oyuncunun “hayatımın projesi” dediği proje için çok heyecanlı olduğu ve bu rol için yaklaşık 2 yıldır senaryonun yazılmasını beklediği öğrenildi. Senaryonun yazılmasının ardından hazırlıkların hızlandığı proje’nin yıllar önce eşi tarafından öldürülen ses sanatçısı Bergen’in hayatının anlatıldığı film olduğu öğrenildi. Bergen’i canlandıracak güzel oyuncu Sarıkaya’nın bu rolü en iyi şekilde canlandırabilmek için özel olarak hazırlandığı ve bir süre bu rolün hazırlıkları için kampa girdiği açıklandı. İşte haberin detayları!

Serenay Sarıkaya Kampa Girdi!

Serenay Sarıkaya bu günlerde ayrı bir heyecan içinde. Oyuncu, henüz 30 yaşındayken boşandığı eski eşi tarafından öldürülen ve bir döneme damga vuran ses sanatçısı Bergen’i canlandıracağı rol için özel olarak hazırlanmaya başladı. Film için “Rüya Projem” açıklamasını yapan Sarıkaya bu film için 1.5 yıldır senaryonun yazılmasını bekliyordu. Senaryo yazım aşamasının tamamlanmasının ardından Sarıkaya, Türkiye’nin arabesk tarihini ve kültürünü çalışmaya başlarken aynı zamanda şarkıcının yakınlarıyla görüşmek ve şarkıcı hakkında özel bilgiler almak için Mersin, Adana, İzmir gibi illerde ziyaretler gerçekleştirecek. Aynı zamanda oyuncu filmde kullanılacak kostümler için de kostüm danışmanlarıyla çalışma ve provalara başladı.

Bergen’i Oynayacak!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya bir döneme damga vuran ses sanatçılarından Bergen’in hayatının anlatılacağı film için hazırlıklara başladı. Oyuncu, oynayacağı Bergen’i daha yakından tanımak için Bergen hakkında yazılan haberleri, kitapları okumaya başladı. Ayrıca şarkıcının seslendirdiği şarkıları da çalışan oyuncu Acıların Kadını lakabını alan Bergen rolü için kendini özel bir kampa aldı. Sarıkaya daha önce projeyle ilgili yayınlanan röportajında “Bergen ile yatıp Bergen ile kalkıyorum. Rüya projem. Hakikaten benim kariyerimde çok önem verdiğim bir iş bu. O yüzden hiçbir şeyin aceleye gelmesini istemiyoruz. Bu projeyi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla içimize sindire sindire ilerliyoruz” açıklamasını yapmıştı. Oyuncu hazırlanacak filmde Bergen’in seslendirdiği Acıların Kadını, Sen Affetsen Ben affetmem, Yıllar Affetmez gibi unutulmaz şarkıları seslendirecek.

Bergen Kimdir?

Bir döneme damgasını vuran arabesk sanatçısı Bergen 6 Temmuz 1960 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Arabesk sanatçısı olan Bergen bir döneme damga vurmuştur. Sanatçı 29 yıllık yaşamında 5 longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdırmıştır. Sanatçı eşinden boşandıktan sonra 1982 yılında eşinin tuttuğu birinin yüzüne kezzap atılmasıyla bir gözünü kaybetmiştir. 1989yılında ise eski eşi tarafından vurularak öldürülmüştür. Acıların kadını lakaplı sanatçı kısa yaşamına birçok ödül de sığdırmıştır.

31-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar