Seksenler Cevdet (Ümit Ünker) kimdir?

Seksenler Cevdet (Ümit Ünker) kimdir?
TRT 1 dizisi Seksenler'in oyuncu kadrosunda yer alan oyunculardan biri de Ümit Ünker olacak. Seksenler Cevdet (Ümit Ünker) kimdir?

İlk olarak 2012 tarihinde ekrana gelen TRT 1 dizisi Seksenler, yeni sezonda, diğer sezonlardan farklı olarak hafta içi her gün yayınlanacak ve 1 saatlik bölümlerden oluşacak. Sezon başlarken, dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de eklenecek. Bu isimlerden biri Ümit Ünker olacak. Daha önce Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Ümit Ünker, Seksenler dizisinde Cevdet karakterine can verecek. Seksenler dizisinde rol alacak Ümit Ünker kimdir?

Seksenler dizisi geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümüyle final yaptı. Normalde her hafta Cumartesi günü 20:00'da yayınlanan Seksenler dizisi, Yeni Seksenler adıyla yeniden ekranlara gelmeye başlayacak. Bundan böyle Seksenler dizisi, hafta içi her gün ekrana gelecek. 1 saat sürecek bölümler 18:00'de izleyiciyle buluşacak. Oyuncu kadrosu bir kaç ayrılığın dışında aynı kaldı. İlker Ayrık diziden ayrılma kararı alırken bazı isimler de oyuncu kadrosuna eklendi. 

TRT 1'in en uzun soluklu dizilerinden Seksenler, yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. MinT Yapım imzası taşıyan ve senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Seksener dizisinin oyuncu kadrosunda Şoray Uzun, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Hacı Ali Konuk, Haktan Bulut, Suzan Kardeş, Faruk Sofuoğlu, Onur Dilber, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Betül Berk, Berat Yenilmez, Özlem Balcı, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan, Gülseren Gürtunca ve Yalçın Özden yer alıyor. Yeni sezonda bu isimlerin arasına Ümit Ünker de katılacak. Ümit Ünker, daha önce Kanal D dizisi Çocuklar Duymasın'ın oyuncu kadrosunda yer almıştı. Cevdet karakteriyle Seksenler dizisinde rol alan Ümit Ünker'i yakından tanıyalım.

Seksenler Cevdet (Ümit Ünker) kimdir?

Ümit Ünker, Seksenler dizisinde Cevdet karakterine can verecek. Ümit Ünker'in canlandırdığı Cevdet karakteriyle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ümit Ünker daha önce Çocuklar Duymasın dizisinde de rol almıştı. Ümit Ünker, ATV'den ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde Girişimci Mesut karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Bunun yanı sıra Dijital Esaret adlı filmde rol almıştır. Ümit Ünker, Dijital Esaret dizisinde Furkan karakterine can verdi. Bundan böyle Seksenler dizisinde rol alacak.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler