Seksenler’n Pastacı Sami’si Berat Yenilmez Kendi Düşen Ağlamaz’da

Seksenler’n Pastacı Sami’si Berat Yenilmez Kendi Düşen Ağlamaz’da
Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Serkan Bıçakçı’nın(Enes Koçak)  babası Kadir rolünde oynayacak olan Berat Yenilmez’in nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merakla bekleniyor.

TRT’nin sevilen dizisi Seksenler’de canlandırdığı Pastacı Sami karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Berat Yenilmez’in yeni projesi belli oldu. TRT’nin yaz ektanları için planladığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alacak olan Yenilmez Ruhsar, Kurtlar Vadisi, Avrupa Yakası, Erkenci Kuş gibi bir çok projede başarı ile oyunculuk performansı sergilemişti.

Seksenler’n Pastacı Sami’si Berat Yenilmez Kendi Düşen Ağlamaz’da

Yönetmen koltuğunda İnci Balaban’ın oturduğu TRT’nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yapımcılığını NMG üstleniyor. Dizide itfaiye memurluğundan malulen emekliye ayrılmış olan ve eşi tarafından da terk edilince insanlara ve hayata küsmüş Kadir karakterine hayat veriyor.

 Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Serkan Bıçakçı’nın(Enes Koçak)  babası Kadir rolünde oynayacak olan Berat Yenilmez’in nasıl bir performans sergileyeceği Seksenler dizi takipçileri tarafından şimdiden merakla bekleniyor. Mayıs ayının ikinci haftasından sonra çekimlerine başlanacak olan dizi de Berat Yenilmez’den başka Hakan Yılmaz, Evrim Doğan, Enes Koçak ve Eylül Tumbar gibi isimler de yer alıyor. Yeni dönemde yapacağı atılımlarla izletici kitlesini artırmak isteyen TRT’nin yeni dizisinin senaristliğini Tunay Kıygı ve Gülbike Sonay Üte üstleniyor.

Berat Yenilmez kimdir?

5 Ekim 1970 Sakarya’da dünyaya gözlerini açtı. Üniversiteyi Avustralya Charles Sturt Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk eğitimi aldı. İlk defa oyuncu olarak Türk Televizyonları’nın efsane dizilerinden Süper Baba’da rol almıştır.

Filmografisi

Diziler

Kendi Düşen Ağlamaz (2023-) - Kadir Bıçakçı, Senden Daha Güzel (2022) - Kaya Demirhan, Ev Yapımı (2020) - (Kendisi), Seksenler (2019-2022) - Sami Adıgüzel, Erkenci Kuş (2018-2019) - Nihat Aydın, Sevda'nın Bahçesi (2017), Seksenler (2012-2017) - Sami Adıgüzel, Avrupa Yakası, Çılgın Kanal, Kurtlar Vadisi Terör – Komutan, Ramazan Güzeldir, Hayat Kavgam, Gurbet Kadını, Sırlar Dünyası, Biz Size Aşık Olduk, Ruhsar, Böyle mi Olacaktı, Ak Saçlı Delikanlılar

Filmler

Kurbanlık (Sinema filmi), Yanılgılar (Kısa film), Gönül Yarası (Sinema filmi), Bana Masal Anlatma (Sinema filmi), Kara Bela (Sinema filmi), Kırk Yalan (Sinema filmi), Başka Türlü Aşk (Sinema filmi)

Oyunlar

Rosa Lüksemburg, Kuyruklu Yıldız Altında, Suç ve Ceza, Hasır Şapka, Hürrem Sultan

03-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar