Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Sevindiren haber geldi!

Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Sevindiren haber geldi!
Trt 1 ekranlarının uzun soluklu aile dizisi Seksenler, yayın tarihi belli oldu. Herkes tarafından sevilerek izlenen Seksenler ne zaman başlayacak?

Ekranların büyük bir ilgi ile izlediği Seksenler dizisinden müjdeli haber geldi. Daha önce Trt 1 ekranlarında seyircisi ile buluşan Seskenler dizisi gerek geniş oyuncu kadrosu ile, gerekse senaryosu ile herkes tarafından kabullenmeyi başarmıştı. Yeni bölümlerinin yayınlanmasına son verilen Seksenler dizisi günümüzde ise Kanal 360'ta hala eski bölümleri ile seyirci karşısına çıkmakta. Tekrar bölümleri ile dahi oldukça geniş bir seyirci kitlesine sahip olan Seksenler, yeni bölümlerin çekilmesi için karar verdi. Geniş izleyici kitlesine sahip olan Seksenler ile ilgili merak ettiğiniz tüm gelişmeleri sizler için derledik..

Seksenler dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre, Seksenler dizisi eskisi gibi Trt 1 ekranlarında yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek. Seksenler, yeni sezonda günlük dizi olarak ekranlara geleceği söyletileri mevcut. Günümüzde ise uzun süredir Trt 1 ve 360 kanallarında eski bölümleri yayınlanmaya devam etmektedir. Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven ise yepyeni bölümleri ile Seksenler dizisini ekranlara getirmeye hazırlanmakta. Sevilen dizi Seksenler'in yeni sezonu ile ilgili tüm gelişmeler bu yazımızda..

Çok yakında Trt 1 ekranlarında olmayı planlayan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Seksenler dizisi oyuncuları kimler? Seksenler dizisi nerede çekiliyor?

Seksenler dizisi ne zaman başlayacak?

Trt 1 ekranlarının aile dizisi Seksenler, yeniden seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonda Eylül ayında ekranlarda olması planlanmakta. Yeni gelişmeler oldukça sizleri de haberdar edeceğiz.

Seksenler dizisi nerede çekiliyor?

Ekranların sevilen dizisi Seksenler çekimleri İstanbul'un ilimizin Kartal ilçesinde kapalı bir alanda gerçekleştirilmişti. Ancak Seksenler yeni çekimleri nerede geçekleştirileceği konusu henüz kesin bilgilere yer verilmemiştir.

Seksenler dizisi oyuncuları kimler?

Seksenler dizisi yeni sezon uyuncu kadrosunda, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolgan, Yasemin Conka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Hakan Bulut, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Suzan Kardeş, Ayberk Atilla, Tolunay Donat, Halut Özenç, Tahsin Taşkın, Aşkın Şenal, Özlem Balcı, Mehmet Elmas, Erkan Köse gibi isimler yer alacaktır.

24-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler