Seksenler dizisi nerede çekiliyor, yeni çekim yeri neresi?

Seksenler dizisi nerede çekiliyor, yeni çekim yeri neresi?
Evimize mahalle sıcaklığıyla misafir olan efsane dizi Seksenler yeniden başlıyor. İki yıl önce final yapan Seksenler nerede çekiliyor, yeni çekim yeri neresidir

Evimize mahalle sıcaklığıyla misafir olan efsane dizi Seksenler birkaç hafta sonra yeniden başlıyor. İki yıl önce final yapan ve tekrar bölümleri reyting rekorları kıran Seksenler nerede çekiliyor, yeni çekim yeri neresidir, sorusunu sizin için araştırdık. Şimdi detaylar.

Seksenler dizisi nerede çekiliyor, yeni çekim yeri neresi?

Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Özlem Türkad, Yasemin Conka ve Ceyhun Fersoy gibi usta oyuncuların hayat verdiği Seksenler dizisi 1980’li yılları anımsatıyor. İsmi gibi 1980- 1990 arası aile ve mahalle hayatını sıcak bir üslupla komedi tadında ekranlara getiriyor. Yüreklerde buruk bir komediyi ve geçmişe özlem duygusunu bir arada sunan dizi başlangıçta bu kadar tutulacağını bilmiyordu. 5 sezon yayınlanan ve damaklarda nostalji tadı bırakan Seksenler dizisi 2019 Eylül veya en geç Ekim ayında TRT1 ekranlarında yerini alacak. Özellikle 40 yaşın üstündekilerin TRT1 ve 360 kanallarında tekrarlarını bile izlemekten hoşlandıkları dizinin ekibi yeni sezona yetişmek için harıl harıl çalışıyor.

Çekim Yeri Kocaeli Darıca

2012- 2017 yılları arasında 5 sezon İstanbul- Yenibosna’da çekilen dizinin yeni bölümleri için çekim yeri değiştirildi. Önümüzdeki günlerde yeni bölümleriyle TRT1 ekranlarına gelecek olan dizinin seti ve çekim yeri Kocaeli’ye taşındı. Son zamanlarda dizi sektörüne el atan Kocaeli’nde eski bir fabrika satın alınarak plato oluşturuldu.

Yeni Seksenler yine TRT1

Seksenler dizisi yeni bölümleriyle yine TRT1’de olacak. Dizinin yeni sezonu için Kocaeli Darıca’da sıfırdan bir set kuruldu. Film setinin tamamen bitmesinin ardından yeni sezon çekimleri başlayacak. Dizinin en geç Ekim ayı başlarında ekranda olması bekleniyor. Yeni set için Darıca’da yer alan eski bir fabrika tercih edildi. Bu fabrikayı sete dönüştürmek için 1 milyon dolar harcandığı bize gelen bilgiler arasında.

Seksenler Dizisi Oyuncu Kadrosunu tanıyalım

Fehmi : Rasim Öztekin

Rukiye : Özlem Türkad

Ahmet : Şoray Uzun

Gülden : Ayşe Tolgan

Nazlı : Yasemin Çonka

Ergün : Serhat Kılıç

Çağatay : İlker Ayrık

Butik Ali : Hakan Bulut

Elvan : Begüm Öner

Pastacı Sami : Berat Yenilmez

Bekçi : Hacı Ali Konuk

Laz Komiser : Onur Dilber

Fatma : Suzan Kardeş

Nurten : Tolunay Donat

İdris : Tahsin Taşkın,

Mustafa : Aşkın Şenol

Yıldız : Özlem Balcı

Basri : Mehmet Elmas

Hayati : Erkan Köse

Sevilen dizi Seksenler yeni oyuncu kadrosu ve yeni senaryo ile çok yakında evlerimize misafir olacak. Diziyle ilgili gelişme oldukça canlitv’den sizleri haberdar edeceğiz. Keyifli seyirler.

02-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler