Seksenler Dizisine Bir Transfer Daha!

Seksenler Dizisine Bir Transfer Daha!
TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Seksenler kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye son olarak başarılı oyuncu Erdem Baş dahil oldu. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında yıllarca sürdükten sonra ekrana veda eden ve bu sezon başında yeniden başlamak üzere hazırlıklarına başlanılan ve yeni yayın döneminde hafta içi her gün ekranlara gelmeye başlayan MİNT Prodüction imzalı Seksenler dizisi yeni bölümleriyle seyirci karşısına gelmeye başladı. 1980’li yılların o kendine has yaşam tarzını ve mahalle ve aile kültürünü ekrana taşıyan dizi yeni bölümleriyle de eski tadı ve heyecanını korumayı başarmış durumda.

Eski kadronun hemen tamamını yeniden bir araya getiren dizi aynı zamanda kadrosunu yeni oyuncularla da güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak diziye başarılı oyunculardan Erdem Baş dahil oldu. İşte detaylar!

Erdem Baş Seksenler Dizisi’nde!

Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği ve MİNT Prodüction imzalı Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Şoray uzun, Özlem Türkad, Ceyhun Fersoy gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dönem dizisi olan seksenler hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında ana haber bülteninin önünde yayınlanmaya başlarken diziye yeni oyuncularda katılmaya devam ediyor. Son olarak Hangimiz Sevmedik dizisinde oynayan başarılı oyuncu Erdem Baş’ta Seksenler Dizisi’ne dahil oldu.

Dizi de hangi karakteri canlandıracağı henüz tam olarak netleşmeyen Erdem Baş’ın diziye katılması ise seyirci tarafından sevinçle karşılandı. Yayınlandığı ilk üç bölümle bir anda yeniden seyirci tarafından seyredilmeye başlayan ve reytinglerde yine başarılı bir grafik yakalayan dizinin Erdem baş’la daha da güçleneceği belirtildi. Önümüzdeki bölümlerden itibaren diziye dahil olacak olan Erdem Baş’ın Seksenler kadrosuna dahil olması diziye büyük bir güç katacak gibi görünüyor.

Erdem Baş Kimdir?

1978 yılında Ordu’da dünyaya gelen Erdem Baş ilk orta ve lise eğitimin ardından üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Sempatik ve neşeli tavırlarıyla seyirci tarafından sevilen oyuncu ilk olarak kamera karşısına Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle adım attı. Oynadığı yapımlarda sempatik tavırlarıyla kendine has bir karakter oluşturan Erdem baş’ın oynadığı başlıca yapımlar ise şu şekilde sıralanıyor. Kahkaha Show, Zülkif İle Zarife, Bana Abi De, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, Zor Baba, Çocuklar Duymasın, Organize İşler, Papatyam, Ali Ayşe’yi Seviyor, Kalp Hırsızı.

17-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar