Seksenler kadrosuna yeni bir isim daha katıldı

Seksenler kadrosuna yeni bir isim daha katıldı
Ekran klasiklerinden biri olan Seksenler dizisi seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizi Seksenler kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Bakın hangi karakteri canlandıracak?

Seyirciye nostaljik anlar yaşatan başarılı dizi Seksenler, hafta içi her akşam izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Sıcacık aile ilişkilerini ve 1980'lerdeki atmosferi ekrana taşıyan Seksenler dizisine yeni bir isim daha katıldı. Dizinin baş karakterlerinden Fehmi'nin yıllardır küs olduğu kız kardeşi Melahat'ı canlandıracak isim, usta oyuncu Özlem Tokaslan oldu. Seksenler dizisinin son bölümlerinde kendisinden bahsedilse de hiç sahnesi olmayan Melahat karakteri sonunda seyirciyle buluştu. Diziye yeni bir hava katacak Melahat'ın Seksenler'deki macerası herkesi çok eğlendirecek.

Seksenler'de Melahat karakterini canlandıracak

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisi yıllardır izlenen fenomen dizilerden biri. Herkesin kendinden bir parça bulduğu ve 1980'lerdeki mahalle kültürünü yansıtan sevilen diziye Özlem Tokaslan Melahat karakteriyle katıldı. Rasim Öztekin'in canlandırdığı Fehmi karakterinin kız kardeşi olan Melahat Fehmi ile yıllardır küs. İstanbul'a gelen ve yeğeni Ahmet'le Gülden'in evinde kalmaya başlayan Melahat'la Fehmi'nin buluşması nasıl olacak? Fehmi ve Melahat'ın neden küs olduğu ise seyirci tarafından merak edilen konulardandı.

Seksenler dizisine yeni isim

Seksenler dizisine Ahmet, Çağatay ve Nazlı'nın halası olarak katılan Özlem Tokaslan'ın canlnadırdığı Melahat karakteri, mahalleyi karıştıran, istemeden her şeyi bir birine karıştıran bir tipleme. Mikser Melahat olarak tanınan Melahat'ın mahallede yapacakları merakla bekleniyor. Seksenler senaryosunda renkli bir karakteri canlandıracak Özlem Tokaslan'ın sahneleri çekilmeye başlandı. 355. Bölümü yayınlana Seksenler dizisi hafta içi her akşam 17.15'te seyirciyle buluşuyor. Her akşam ana haber öncesi yayınlanan Seksenler dizisi eğlenceli ve nostaljik sahneleriyle sizleri bekliyor.

Özlem Tokaslan Kimdir?

Seksenler dizisinde Fehmi'nin kız kardeşi Melahat'ı canlandıracak Özlem Tokaslan, 13 Kasım 1973'te İzmir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Tokaslan, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde şam eğitimi aldı. İlk ekran tecrübesini 2007 yılında Hakkını Helal Et dizisiyle yaşayan Tokaslan, 2009 yılında Dila Hanım, Ömre Bedel gibi dizilerin kadrosunda yer aldı. Birçok sinema, tiyatro ve dizi projesinde rol alan Özlem Tokaslan Seksenler dizisi ile seyirciyle buluşuyor.

16-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar