Onur Akay, Kadir Doğulu hayranları tarafından darp edildi

Onur Akay, Kadir Doğulu hayranları tarafından darp edildi
Alaçatı'da kadınlarla uygunsuz görüntüleri orataya çıkan Kadir Doğulu haberi yapanlar hakkında tehditler savurdu. İddialarına devam eden Onur Akay bugün darp edildi.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında iki kadınla aşırı samimi olduğu göüntüleri yayınlandı ve ortalık fena halde karıştı. Önce Neslihan Tagül bir açıklama yaparak eşine sahip çıktı, ardından da Kadir Doğulu aleyhine yayın yapanlara ateş püskürdü. Ünlü oyuncunun hakkında dini nikahlı karısı var, iddiasında bulunan sosyete magazincisi Onur Akay bugün Kadir Doğulu hayranları tarafından darp edildi. Sosyal medyaya bomba gibi düşen olay haberimizde. Onur Akay kendini hastanelik edenler hakkında şikayette bulundu mu? Şimdi detaylar

Onur Akay, Kadir Doğulu hayranları tarafından darp edildi

Her şey Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da kadınlarla uygunsuz görüntüyle basılmasıyla başladı. Kim oldukları belirlenemeyen kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenen Kadir Doğulu magazin gündemine bomba gibi düşen olay üzerine çok sert tepki göstermiş ve üstü kapalı tehditler savurmuştu. Olay bunjunla kalmadı ve Kadir Doğulu hakkında ihanet iddiaları ortaya atıldı.

Dini nihaklı karısı var, iddiası dayak getirdi

Olayın sıcaklığı devam ederken bir iddia da ünlü sosyete gazetecisi Onur Akay'dan geldi.  Verdiği haberler nedeniyle ismi felaket tellalına çıkan Onur Akay, ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkında "imam nikahlı eşi var" iddiasını ortaya attı. İddialar üzerine dün bir açıklama yapan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'ya sahip çıkarak ilişkilerinden taviz vermedi. Doğulu ve Atagül çifti Bakü'de katıldıkları bir söyleşide ihanet iddiaları hatırlatılınca sert tepki gösterdi. İki senedir magazin programlarında kendisi ile sürekli açıklamalar yapan Onur Akay’a göndermede bulunan KAdir Doğulu "Allah o haberi çıkaranın yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı. 

Allah o aldatanın yardımcısı olsun

Bunun üzerine tehditlere pabuç bırakmayan Onur Akay kendi internet sitesinde Kadir Doğulu ile ilgili, “Allah o aldatanın yardımcısı olsun!” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bunula yetinmeyen Onur Akay, telefonla katıldığı “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında iddialarını bir ileri boyuta taşıdı ve Kadir Doğulu'nun üniversiteli bir genç kıza imam nikahı kıydığını söyledi. Ünlü çiftin boşanma sürecine girdiklerini, bunu Neslihan Atagül’ün annesinden duyduğunu vurgulayan Onur AKay sözlerine şöyle devam etti: "Kadir, eşi Neslihan'a yalvardı. 'Kariyerim için biraz zamana bırak, biraz daha uzatalım bu evliliği' dedi."

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında korkulan insan durumuna gelen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bunun bedelini bazen ağır bir şekilde ödüyor. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden, Doğulu’nun kadın hayranları tarafından darp edilen 46 yaşındaki Onur AKay'ın burnu ve bir dişi kırıldı. Kadir Doğulu hayranları tarafından darp edilen Onur Akay, olayı şu cümlelerle duyurdu: "İki kadın bir anda motorla yanıma yaklaşıp, ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız.’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Diğeri de önce bacağımı tekmeledi sonra yüzümü yumrukladı. Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Daha sonra da sağ yan üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetinde erkek gibi dövüşen iki kadındı."

03-05-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar