Selçuk Yöntem ve Tuvana Türkay sevgili mi?

Selçuk Yöntem ve Tuvana Türkay sevgili mi?
Tuvana Türkay'ın paylaşımı sonrasına "Selçuk Yöntem ve Tuvana Türkay sevgili mi?" gibi sorular sorulmaya başlandı. Peki gerçekten birlikteler mi?

67 yaşındaki deneyimli oyuncu Selçuk Yöntem ve genç oyuncu Tuvana Türkay bir anda gümdeme oturdu. Tuvana Türkay tarafından paylaşılan bir Instagram fotoğrafının ardından ikilinin sevgili olup olmadığı merak edilmeye başlandı.

Yeni magazin bombası; Selçuk Yöntem ve Tuvana Türkay

Geride bıraktığımız 13 Temmuz günü Selçuk Yöntem'in 67. yaş günüydü. Pek çok ünlü isim paylaşımlarıyla Selçuk Yöntem için kutlama mesajları yayınladılar. Bunlardan biri de 30 yaşındaki oyuncu Tuvana Türkay'dı. Mesajda Tuvana Türkay tarafından kullanılan ifadeler ve paylaşımda iki oyuncunun da sarmaş dolaş olmasının ardından sosyal medya bir anda çalkalanmaya başlandı. Herkes birden bir bu ikiliyi konuşmaya başladı.

Tuvana Türkay'ın doğum günü mesajı;

"Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara Selçuk Yöntem"

Tuvana Türkay bu mesajını storysinde de paylaştı ve Selçuk Yöntem bu storyi repost etti. Bu doğum günü kutlamasını gören herkes ilk olarak ikilinin sevgili olduklarını düşünmeye başladı. Paylaşımın ardından sosyal medyada gündem bir anda Selçuk Yöntem ve Tuvana Türkay oluverdi. Birlikteliği pek çok farklı tepki verildi. Tuvana Türkay bu tepkilerden rahatsızlık duymuş olacak ki yaptığı paylaşımı saatler sonra kaldırdı. Tüm bunların yanında Selçuk Yöntem'in evli olması da kafaları bir hayli karıştırdı. Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay ile evlenip boşanmasının ardından 1987 yılında Cihan Yöntem ile evlendi. Selçuk Yöntem ve Cihan Yöntem, 33 yıldır evliliklerini devam ettiriyor. Bu evliilikten de Iraz adında bir kızları var.

Selçuk Yöntem konuyla ilgili ne dedi?

Selçuk Yöntem bu paylaşımın hemen ardından sevdikleriyle doğum gününü kutladığı mekandan çıkarken magazinciler tarafından görüntülendi. Selçuk Yöntem'in doğum günü kutlamasına Mehmet Aslantuğ ve Okan Bayülgen gibi isimler de katıldı. Muhabirler Selçuk Yöntem'i soru bombardımanına tuttu. Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen tüm soruları cevapsız bıraktı. Anlaşılan o ki bu mesele uzunca bir süre magazin gündemini meşgul etmeye devam edecek. 

15-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar