Ünlü Oyuncu Burçin Terzioğlu Meşhur Diziyi Reddetti!

Ünlü Oyuncu Burçin Terzioğlu Meşhur Diziyi Reddetti!
Ünlü ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu’nun kendisine teklif edilen Mucize Doktor ve Nizamı Alem dizilerine hayır dediği öğrenildi. Peki Burçin Terzioğlu hangi dizide rol alacak?

Televizyonlar ve yapım şirketleri bu günlerde yeni projeler için canla başla çalışıyor ve projeleri hayata geçirmek ve yayın dönemine yetiştirmeye çalışıyorlar. Hâlihazırda yayında olan ve yeni sezona hazırlanan dizilerde en az yeni yapımlar kadar yeni oyuncular ve hikayeler için çalışıyorlar. Bu yapımlardan biri de geçtiğimiz sezon Fox Tv’de ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor adlı diziydi. Mucize Doktor o kadar çok sevildi ve seyredildi ki reyting rekorları kırdı ve dizide pek çok oyuncu da rol aldı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mucize Doktor’dan çok sevilen bazı oyuncular ayrılırken yerlerine yeni oyuncular dahil oldu. Yapım şirketinin Mucize Doktor’da rol almasını istediği ve teklif götürdüğü oyunculardan biri de güzel ve başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu’ydu. Ancak Burçin Terzioğlu bu teklifi reddetti. Üstelik yine Burçin Terzioğlu son zamanların en popüler dizilerinden Nizamı Alem’e de hayır dedi. İşte detaylar!

Burçin Terzioğlu Hayır Diyor!

Son olarak Fox Tv’de ekrana gelen ve umduğu reytingleri alamadı için erken final yapan Kurşun adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu’nun yeni sezonda hangi diziyle ekranlara döneceği merakla bekleniyor. Şu ana kadar kendisine teklif edilen Mucize Doktor ve yeni başlayacak olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Nizamı Alem adlı yapımlara hayır diyen Burçin Terzioğlu’nun hangi yapımla ekrana geleceği merak edilmeye başlandı. Burçin Terzioğlu’nun nasıl bir senaryoya ve nasıl bir karaktere evet diyeceği ve bu projenin hangi yapım şirketi tarafından hangi kanal için hazırlanacağı ise şimdilik bilinmiyor. Artık kadroların ptek tek netleşmeye başladığı bu günlerde güzel oyuncunun bu sezon açıkta kalma ihtimali de bulunuyor.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

9 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu henüz beş yaşındayken Patron Duymasın ve Çıplak vatandaş adlı yapımlarda rol almıştır. Müjdat Gezen Sanat merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Terzioğlu seyircinin de severek takip ettiği pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır. Hakan: Muhafız, Kurşun, Poyraz Karayel, Merhamet, Halam geldi, Ezel, Ey Aşk Neredesin, Çemberin Dışında, Melekler Adası, Kadın İsterse, Aliye, Kınalı Kar, Anne Babamla Evlensene, Güz Gülleri, Sırılsıklam, Çiçek Taksi, Yasemince…

14-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar