Cedi Osman, Ebru Şahin aşkı ilk kez görüntülendi!

Cedi Osman, Ebru Şahin aşkı ilk kez görüntülendi!
Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle gönüllerde taht kuran Ebru Şahin, milli basketbolcu Cedi Osman ile el ele görüntülendi.

ATV'den ekrana gelen Hercai dizisinde rol alan Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde birlikte olduğu iddialarını yalanladığı Cedi Osman ile el ele görüntülendi. Böylece iki ünlü ismin bir süredir birlikte olduğu ispatlanmış oldu!

Ve sonunda Cedi Osman, Ebru Şahin aşkı belgelendi!

Geride bıraktığımız günlerde magazin sayfalarında Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın baş başa yemek yediği iddia edilmişti. Ebru Şahin bu iddialara sert ifadeler kullanarak tepki göstermişti. Güzel oyuncunun açıklamasından günler geçmişti ki ikili Çeşme'de basın mensuplarına birlikte poz verdi. Hemen ardından da arabada kayda alındılar.

Ebru Şahin'in geçtiğimiz günlerde Instagram storysi üzerinden yaptığı açıklama; "Aynı akşam, aynı yerde, iki farklı kişiyle baş başa yemek yemiş, iki ayrı aşka yelken açmışım size göre ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Yaptığınız habere mi, mesleğinize mi, kendinize mi saygınız yok bilmiyorum. Doğru haber yapmanız gerektiğinde işini kaliteyle yapan habercilerimizin zaten haberi olur. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay siz de haklısınız ama ayıp."

Bu açıklamanın ardından haberlerin yalan olduğu düşünülmüştü ancak tüm bunların üstüne Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın ile el ele görüntülenmesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. ATV'den ekrana gelen Hercai dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Şahin'in konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Çeşme'de tatilini sürdüren Ebru Şahin, Eylül ayında Hercai dizisinin yeni sezonuyla ATV ekranlarında olacak.

Cedi Osman kimdir?

25 yaşındaki Makedonya doğumlu milli basketbolcu Cedi Osman, 2017 yılında Anadolu Efes'ten NBA ekibi Cleveland Cavaliers'a dahil oldu. 2.01'lik Cedi Osman, 2015 NBA Draftı'nda Minnesota Timberwolves tarafından 2.tur 31. sıradan seçildi ancak aynı gece draft hakları Cleveland Cavailers'a takaslandı. 2014 yılından bu yana milli takım forması giyen milli basketbolcu, NBA'de 3 yıldır Türk basketbolunun başarılı temsilcilerinden biri oldu. Yıldız basketbolcu spor hayatının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giymiş voleybolcu Deniz Mergen ile gözlerden uzak, uzun bir birliktelik yaşadı. İkili geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Bir süredir hayatında kimse olmayan Cedi Osman mutluluğu ünlü oyuncu Ebru Şahin'de bulmuşa benziyor.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar