Selen Esen ÇGHB 2’den ayrıldı

Selen Esen ÇGHB 2’den ayrıldı
. 4 sezondur ekibin içinde yer alan ve yine aynı ekipten olan Emin Oğuz Çelebi ile evli olan Selen Esen programdan ayrılma kararı verdi.

ÇGHB 2 hangi kanalda yayınlanıyor? ÇGHB 2 ne zaman yeni sezona merhaba diyecek? Selen Esen, BKM ekibinden kimin ile evli? Selen Esen ilk olarak ne zaman ekibe katıldı? İlk dönem oyuncuları kim? ÇGHB 2 hakkında merak ettikleriniz yazımzıda…

Selen Esen ÇGHB 2’den ayrıldı

Star TV’de Pazar günleri ekranlara gelen BKM yapımı Çok Güzel Hareket Bunlar 2 yeni sezona bomba gibi geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonda da yine Star TV ekranlarında olacak. 4 sezondur ekibin içinde yer alan ve yine aynı ekipten olan Emin Oğuz Çelebi ile evli olan Selen Esen programdan ayrılma kararı verdi. Nova Casting bünyesinde çalışan güzel oyuncu 2018 seçmelerinde BKM mutfak ekibinde yer alma hakkını kazandı. İlk sezonda eşi ile altyapıda yer alan Esen daha sonraki sezonda ana kadroda yer almaya başladı.

İlk dönem oyuncuları

Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk dönemi 2008-2011 yılları arasında 87 bölüm olarak çekilmiştir. Bu sezonda yer alan oyuncular sonra pek çok dizi ve filmde yer almış bazıları ise şarkıcı olmuştur. Takım kaptanı Eser Yenenler olan ilk dönem oyuncularından bazıları Ayça Erturan, Aydan Taş, Ayşegül Akdemir, Burcu Gönder Bülent Emrah Parlak,Büşra Pekin, Emre Canpolat, Ersin Korkut, Gizem Tuğral, Gülhan Tekin, Gülsüm Alkan, Hamdi Kahraman, İbrahim Büyükak, Metin Keçeci,  Metin Yıldız, Murat Eken, Nazmi Kahraman Oğuzhan Koç Pelin Öztekin, Şahin Irmak,Şevket Süha Tezel, Zeynep Ender İge, Zeynep Koçak …

ÇGHB 2 oyuncuları

2. dönem ise 10 Şubat 2019 tarihinde ekranlara merhaba demiş ve 3 sezon boyunca alt yapı ve üst yapı korunmuştur. 4. Sezonda ise iki yapı birleşti. Ama gene de 20 li yaşlarda olan bir B takımı kuruldu. Toplam 148 bölüm çekilen ÇGHB 2 ‘nin ilk 109 bölümü Kanal D’de yayınlanırken 110. Bölümden sonra Star TV’de yayınlanmaya devam etmektedir. Programda yer alan oyunculardan bazıları ; Arif Güloğlu, Atakan Çelik,  Ayşegül Yılmaz,  Batuhan Soyaslan, Buse Kara, Cemile Canyurt Kaya,  Cenan Adıgüzel, Ebru Yücel, Emin Oğuz Çelebi, Ezgi Özyürekoğlu Saka, Fatma Tezcan, Hacı Ahmet Ak, Hilmi Deler, Kıvanç Talu, Mahsun Karaca, Metin Pıhlıs, Ömer Faruk Çavuş, Safa Sarı, Tuğba Yılmaz, Yasin Çam, Yeşim Dursun.

02-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar