Burak Berkay Akgül’ün gözünden Safir dizisi

Burak Berkay Akgül’ün gözünden Safir dizisi
Burak Berkay Akgül: “Kapadokya’yı şifalanma şehri olarak görüyorum. Buraya her geldiğimde mutlaka hayatımda çok önemli değişimler, gelişmeler yaşıyorum."

Burak Berkay Akgül, Safir dizisinde hangi karaktere hayat veriyor?Yakışıklı oyuncu Safir dizi senaryosu hakkında ne düşünüyor? Ünlü oyuncu çekim yeri hakkında neler söyledi? Safir dizi oyuncu kadrosu hangi isimlerden oluşuyor? Safir dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Burak Berkay Akgül’ün gözünden Safir dizisi

ATV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında gelen Safir dizisi hazırlıkları son sürat devam ediyor. Mottosu “Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi” olan Safir dizisinin başrolünde Yaman karakterine hayat verecek olan Burak Berkay Akgül dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yaman karakteri ile lgili olarak ““Senaryoyu ilk elime aldığımdan beri oyuncu koçum Esin Doğan’la bu karakterin üzerine çok çalıştık. Çünkü bu karakter her dizide karşımıza çıkan bir karakter gibi görünse de aslında ayrıntısında kendi iç çatışmasında şüphesi, aşkı, hırsı arasında bocalayan ve sevgisi uğruna her şeyi yapabilecek bir karakter. Ama bunu da aşık olduğu kadına zarar vermeden yapmaya çalışıyor. Bu sebeple biz bu adamın zekasını kaybetmeden yani duygularına yenik düşmeden hareket edeceği kısma önem verdik. Yürüyüşünden oturuşuna nasıl sesini yükseltip alçaltacağına kadar detaylıca çalıştık.” Dedi.

Kapadokya büyüleyici bir şehir

Safir dizisi hakkında da yakışıklı oyuncu “Her izleyici mutlaka kendini göreceği, daha yakın hissedeceği bir karakter bulacak. Her karakterin derinlikli bir iç çatışması, gelişimi, dönüşümü olacak ve bunun da izleyenleri ekran başına kilitleyecek önemli faktörlerden olduğunu düşünüyorum.” İfadelerini kullandı. Dizinin çekildiği Kapadokya hakkında da “Kapadokya’yı şifalanma şehri olarak görüyorum. Buraya her geldiğimde mutlaka hayatımda çok önemli değişimler, gelişmeler yaşıyorum. Uzun zamanlar boyunca binlerce insana ev sahipliği yapmış bir yer ve burada yeraltı şehirlerinin olması, ilk gelenlerin büyüleyici bir şehir demesinin bir sebebi var. Böyle bir coğrafyada çalışmakta işin ayrıca keyifli tarafı tabii.” Dedi.

Safir dizi oyuncuları

Çok ilginç hikayesi ile ekranlara damga vurma iddiasındaki Safir dizisi oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bulunuyor. Bu isimler; İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı dizide ayrıca İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, İlayda Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen, İlda Özgürel.

31-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler