Selim ile Bu Gece programında Berrak Tüzünataç’tan Çarpıcı Çıplaklık Açıklaması

Selim ile Bu Gece programında Berrak Tüzünataç’tan Çarpıcı Çıplaklık Açıklaması
Bedenine estetik yaptırdı iddia edilen Berrak Tüzüntaç’ın katıldığı Selim ile Bu Gece programında çıplaklık açıklaması olay oldu

Bir süredir tartışmaların odağında bulunan Berrak Tüzünataç’tan çıplaklık açıklaması… Bedenine estetik yaptırdı iddia edilen Berrak Tüzüntaç’ın katıldığı Selim ile Bu Gece programında çıplaklık açıklaması olay oldu. Estetik yaptırdığını itiraf eden Tüzünataç’ın evde çıplak dolaştığına dair iddialara verdiği cevap nedir? Şimdi detaylar

Selim ile Bu Gece programında Berrak Tüzünataç’tan Çarpıcı Çıplaklık Açıklaması

Son zamanlardaki hakkındaki iddialarla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, YouTube'da yayımlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına katıldı ve bazı itiraflarda bulundu. Oldukça iddialı bir yapım olan Biz Böyleyiz filminin başrol oyuncusu Berrak Tüzünataç, göğüslerine estetik yaptırdığını itiraf ederek evde çıplak dolaştığına dair bazı açıklamalarda bulundu.

Evde Çıplak Dolaşmıyorum

Birbirinden usta oyuncularla oluşturduğu iddialı bir kadro ile Biz Böyleyiz filmini yazan ve başrolünde oynayan Berrak Tüzünataç, YouTube'da yayımlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programında konuştu. Hakkında her geçen gün bazı çirkin dedikodular yayılan oyuncu, tüm samimiyetiyle sorulan soruları yanıtladı. Evinde perdeleri kapatmayarak çıplak dolaştığı ve komşularının rahatsız olarak şikayetçi olduğu sorusuna cevap veren Berrak Tüzünataç, bu konuya da açıklık getirdi. Göğüslerine estetik yaptırdığını itiraf eden güzel oyuncu, evde çıplak dolaştığı iddiasına bakın ne cevap verdi. Canlitv platformu olarak sosyal gazeteciliğin bir sorumluluğu olarak olduğu gibi veriyotuz.

Tüzünataç ısrarlı sorular karşısında epey bir ter döktü. Tüzünağaç kendisine yöneltilen evde çıplak olduğuna dair soruya yanıtı gecikmedi. "Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok"

10 üzerinden 8

YouTube üzerinden program yapan ve en son Berrak Tüzünağaç’ı ağırlayan İbrahim Selim, başarılı oyuncuya ''Kendini ne kadar güzel buluyorsun?'' sorusunu yöneltti. ''10 üzerinden 8 derim'' cevabını yapıştıran Berrak Tüzünataç  'Hiç estetiğin var mı?'' sorusuna ''İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca'' yorumunu yaptı.

Berrak Tüzünataç kimdir?

1984 Yalova doğumlu oyuncu, Koç Lisesi'ni kazanınca ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni mezunu Tüzünataç, Yılmaz Erdoğan gibi ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı. Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştan Tüzünataç, Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” adındaki programı sundu. Son zamanlarda kendisinin ve yakın arkadaşı Melikşah'la beraber kaleme aldıkları Biz Böyleyiz filminde başrolde oynadı. Canlitv platformu olarak güzel oyuncuya başarılar diliyorum.

18-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar