Selin Şekerci Kraliçe dizisinde

Selin Şekerci Kraliçe dizisinde
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ev başrolünde Burcu Özberk’in rol aldığı Kraliçe dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Selin Şekerci dahil oldu.

Televizyon ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerin hazırlıkları verilen deprem arasının ardından yeniden hızlı bir şekilde başladı. Tüm yapım şirketleri kaldıkları yerden çalışmalarına başlarken yeni başlayacak diziler bir an önce hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkma planları yapıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları yapım şirketi Mednova tarafından devam eden yeni dizi Kraliçe ise merakla beklenen yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisinin 20 Şubat Pazartesi tarihi itibari ile sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Öbür taraftan dizide yer alacağı belirtilen güzel ve ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin son anda dizinin kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Vuslateri’nin yerine ise bir başka güzel ve ünlü oyuncu Selin Şekerci diziye dahil oldu.

Selin Şekerci Kraliçe Dizisinde

Son olarak sinemalarda yer alan ve ünlü isim Çağan Irmak tarafından yazılıp yönetilen Aşk Mecburi İstikamet adlı filmle sevenleriyle buluşan genç ve güzel oyuncu Selin Şekerci’nin yeni projesi belli oldu. Başrolünde Burcu Özberk’in yer aldığı Kraliçe adlı dizide daha önce anlaşılan ancak kadrodan son anda çıkan Gonca Vuslateri’nin yerine Selin şekerci dahil oldu. Mednova tarafından hazırlanan dizi çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizide Selin Şekerci Zeynep karakterine hayat verecek. Zeynep, Kraliçe dizisinde Burcu Özberk’in canlandırdığı Deniz’in ablası karakterini oynayacak. Ünlü ismin sevenleri Selin Şekerci’nin Kraliçe dizisinde yer alacak olmasından memnunluk duyarken dizinin çekimlerini bugün başlaması bekleniyor.

Kraliçe Dizisi

Kanal D ekranları için hazırlıkları süren ve bugün itibariyle sete çıkarak çekimlere başlaması beklenen yeni dizilerden Kraliçe seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Özellikle Burcu Özberk hayranlarının merakla beklediği dizide Burcu Özberk ve Gökhan Alkan başrolde yer alıyor. Dizide ayrıca Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci, Özgün Karaman yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan otururken dizi Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay kaleme alıyor. Dizide Ateş adında bir basketbol oyuncusunun hikayesi ile üç kardeşin yaşam mücadelesini konu alıyor. Dizide Deniz, Zeynep ve Ali üç kardeş olarak bir yaşam mücadelesinin içinde yer alıyor. Dizinin çekimlerinin ardından en geç Mart ayının 3. Haftasında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

20-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar