Kübra dizisinin detayları belli oldu

Kübra dizisinin detayları belli oldu
Başarılı ve ünlü oyuncu Çağatay Ulusyoy’un başrolünde yer alacağı yeni dizi Kübra’nın detayları belli olmaya başladı. Dizi Netflix’te yayınlanacak.

Dizi sektörü bu günlerde oldukça hareketli günler yaşıyor. Televizyon ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerin yanı sıra internet yayın platformlarında yayınlanacak yapımlar için de yoğun bir çalışma devam ediyor. Yapım şirketlerinin ve sektörde yer alan oyuncuların büyük çoğunluğunun bir projede yer aldığı bu günlerde OGM Pictures yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak Kübra adlı projenin cast çalışmaları devam ederken dizi ile ilgili bilgilerde gelmeye başladı. Şu an sadece Çağatay Ulusoy’un adının netleştiği dizide iki kadın başrol oyuncusunun aynı anda yer alacağı öğrenildi. Bir kitaptan uyarlanacak dizi için yapım şirketinin iddialı bir kadro kurmaya çalıştığı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy’lu Kübra Dizisi

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak olan yeni yerli içerik Kübra dizisinin detayları belli olmaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler’in oturacağı Kübra dizisi Afşin Kum tarafından yazılan aynı adlı kitaptan uyarlanıyor. Afşin Kum aynı zamanda Sıcak Kafa adlı dizinin ve kitabın da yazarı. Sıcak Kafa Netflix’te yayınlanmış ve oldukça da beğenilmişti. Hazırlıkları süren Kübra Dizisi ise dram ve yine bilim kurgu türünde. Henüz senaryosunu kaleme alacak senaristin belli olmadığı dizi Çağatay Ulusoy’un son zamanlarda Netflix için rol aldığı üçüncü yapım olacak. Dizinin hikayesinin alındığı Kübra adlı kitap, bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu’nun hikayesini anlatıyor. Bir küs bir barışık yaşadığı kız arkadaşı olan Şahinoğlu’nun telefonuna sanal arkadaşlık grubundan Kübra adlı kullanıcıdan bir mesaj gelir ve bundan sonra Gökhan’ın tüm hayatı değişir. Dizide iki kadın oyuncu başrolü paylaşırken Çağatay Ulusoy ise Gökhan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin 8 bölüm olması planlanıyor.

Terzi’de Rol Aldı

Öbür taraftan ünlü oyuncu daha önce Terzi ve Centilmen adlı projelerde de başrol oynamıştı. İki projede Netflix için hazırlanmış ve Çağatay Ulusoy bu iki projeyi daha önceden çekip tamamlamıştı. Bu iki projenin de çok yakında Netflix’te seyirciyle buluşması bekleniyor. Kübra’nın çekimlerinin ise çok yakında başlayacağı tahmin ediliyor.

20-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar