Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’nin Askerlik Fotoğrafları Herkesi şaşırttı!

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’nin Askerlik Fotoğrafları Herkesi şaşırttı!
Sezon arası geldi ünlüler bir bir asker oldu. Sen anlat Karadeniz'in sevilen oyuncusu Deli Tahir'de askere gidenlerden. İşte Deli Tahir'in askerlik fotoğrafları!

Atv’de yayınlanan ve başladığı günden itibaren reytinglerde hep zirveye oynayan Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz’i bilmeyenimiz yoktur herhalde. Sen Anlat Karadeniz dizisinin Karadeniz gibi deli karakteri Tahir ise herhalde tüm genç kızların rüyalarını süslüyordur. Yakışıklılığı, karizması ve dik duruşuyla Sen Anlat Karadeniz’e çok emek veren Deli Tahir yani Ulaş Tuna Astepe dizinin sezon finaline girmesinin ardından bambaşka bir kimlikle karşımıza çıktı. Sevilen oyuncu Ulaş Tuna Astepe sezon finali arasını tatil yaparak ya da dinlenerek geçirmiyor. Sen Anlat Karadeniz’in Deli Tahir’i yani bugünlerde sabah beşte kalkıyor ve gününün çoğunu eğitimle geçiriyor. Üstelik öyle kirli sakallı halinden de eser yok.

Sen Anlat Karadeniz’in Deli Tahir’i Asker Olursa!

Her Türk gencinin en temel görevlerinden zamanı gelince askere gitmek. Vatan görevi dendi mi akan sular durur ve herkes seve seve askere gider. Gider ve ödemesi gereken vatan borcunu eğitimlerde terini akıtarak ve gerekirse kanını bu vatan için dökerek öder. Bu günlerde Sen Anlat Karadeniz’in başarılı oyuncusu Tahir karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe’de bu vatan görevi için askerde. Dizi biter bitmez pek çok ünlü gibi bu aradan faydalanan Ulaş Tuna Astepe askerlik borcunu ödemek için kışlasına teslim oldu. Tahir’in sosyal medyada bir anda yayılan askerlik fotoğrafları ise sevenlerini tebessüm ettirdi.

Çakı Gibi Asker!

Bedelli askerlik hakkından faydalanan Ulaş Tuna Astepe askerliğini tamamlamak için Sen Anlat Karadeniz dizisinin sezon finalinin hemen ardından askere gitti. Her asker gibi kamuflaj giyen ve traş olan Ulaş Tuna Astepe dizideki görüntüsünün çok dışında bir hale büründü. Sinek kaydı traşı ve kamuflajlı haliyle Sen Anlat Karadeniz’deki yakışıklılığı ve karizmasını aratmayan Deli Tahir yani Ulaş Tuna Astepe asker fotoğraflarıyla da yine genç kızların yüreğini hoplattı.

Her sabah her asker gibi saat beşte kalkan ve içtimalara katılan ve askerlik görevinin gereğini yerine getiren Ulaş Tuna Astepe bedelli de olsa, 21 günde olsa bu vatan borcunu ödüyor. Öte yandan sosyal medyada gezen askerlik fotoğrafları ise yakışıklı oyuncunun asker halinin de yakışıklı olduğunu gözler önüne seriyor.

26-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar