Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü! Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrıldı

Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü! Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrıldı
Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü! Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrıldı. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz her çarşamba günü yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Sadece ekran başındaki seyirciden değil, sosyal medya takipçileri tarafındanda büyük bir ilgi gören Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu hafta beklenmeyen olaylar yaşandı. Dizinin kötü adamı Vedat Sayar'ın yeni bölüm fragmanlarında hayata veda ettiğini görmüştük. Çoğumuzun inandırıcı olamadığını düşündüğümüz sahneler gerçek oldu. Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölümde Vedat Sayar babası Fikret tarafından öldürüldü. Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü! Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrıldı.

Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm izleyenleriekran başına kilitledi. Dizide kötü adam rolünü canlandıran başarılı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu kadroya veda etti. Peki Sen Anlat Karadeniz Vedat Sayar neden öldü? Sen Anlat Karadeniz Mehmet Ai Nuroğlu diziden neden ayrıldı? İşte ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yenibölüm ile ilgili tüm detaylar.

Sen Anlat Karadeniz Vedat Sayar neden öldü?

Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölümde Tahir, Kaleli ailesinin aslında gerçek ailesi olmadığını öğrendi. Tahir'in gerçek anne babasının katili olan Fikret ile geçmişin sırlarını döken Tahir, annesi bildiği kadın Saniye Kaleli'nin de bu suça ortak olduğunu öğrenir. Bu durumun ardından yeniden konağa geri dönen Tahir ve Nefes için bayram günüdür. Konakta eğlenceli dakikalar yaşanırken, Vedat bunu kabullenemeyecektir. Fikret ise, Vedat Sayar'a dur demenin yolunu onu öldürmekten geçtiğini düşünür. Vedat'ın hain planlarına bir yenisini eklemesine engel olmak için onu öldürür. Tahir'i korumak için oğlu Vedat'ı öldüren Fikret, amacına ulaşmıştır.

Sen Anlat Karadeniz Mehmet Ali Nuroğlu diziden neden ayrıldı?

Henüz dizi yapımcılarından ya da ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu'ndan resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminler üzerine dizinin finale yakın olduğunu ya da ünlü oyuncu ile aralarında bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. İlerleyen günlerde tüm bu soruların cevabını öğreneceğiz.

Sen Anlat Karadeniz Vedat (Mehmet Ali Nuroğlu) kimdir?

1979 yılında dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, İstanbul doğumludur.Eğitimini Odtü Felsefe Bölümü'nden ayrılarak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girerek tamamlayan ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, eğitim aldığı zaman zarfında tiyatroda sahne almaya başlamıştır. Bir çok başarılı yapımda rol alan Mehmet Ali Nuroğlu, Çiçek Nuroğlu ile evlidir.

Mehmet Ali Nuroğlu Dizi ve Filmleri

2003  Yuvadan Bir Kuş Uçtu

2004  Çemberimde Gül Oya

2005  Kırık Kanatlar

2008  Vurgun

2009  Ömre Bedel

2013  Tatar Ramazan

2018  Sen Anlat Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Öykü Gürman ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz oyuncu kadrosunda, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Burcu Binici, İlayda Çevik, Serdar Yeğin, Aydan Burhan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

14-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar