Sen Anlat Karadeniz’in 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz’in 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu açtı. Dizi yayınlanan bölümüyle zirveye oturdu. Heyecanın eksik olmadığı dizinin 57. yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı!

Atv ekranlarında yayınlanan ve 3. Sezonuna başlayan Sen Anlat Karadeniz yeni yayın dönemini 18 Eylül akşamı yayınlanan 56. Bölümüyle birlikte açtı. Geçtiğimiz iki sezon boyunca Sen Anlat Karadeniz, dizi içi tartışmalarından, içerik tartışmalarına kadar hemen her şeyi yaşadı. Kimi zaman seyirci tarafından tepkiyle karşılandı kimi zaman seyirci arkasında durdu. Ama her seferinde dizi kanalın Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi oldu. Aldığı reyting hem yapımcının hem kanalın yüzünü güldürdü. Bu böyle olunca da kanal bitti bitecek söylentileri arasında dizinin 3. Sezonda da yayınlanacağını açıkladı. Ve geçtiğimiz Çarşamba akşamı da dizi yeni sezona güçlü bir şekilde merhaba dedi.

Sen Anlat Karadeniz Zirvede!

Sinegraf tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Osman Sınav’ın yönetmenliğini Veli Çelik ve Yusuf Ömer Sınav’ın birlikte üstlendiği dizinin başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman üstleniyor. Dizi yayınlanan 56. Bölümüyle bir anda Çarşamba günlerinin halan en çok seyredilen dizileri arasında olacağını da göstermiş oldu. Aldığı reytingle 2. Sıraya oturan dizi herkesi memnun etti. Sen Anlat Karadeniz yayınlanan 56. Bölümünün sonunda 57. Bölüm fragmanı da paylaştı. Fragmanda olayların daha da hızlanarak devam edeceği görülürken özellikle Tahir ve Nefes cephesinde işlerin durulmayacağı görülüyor.

Ayrıca Mustafa’nın 56. Bölümde eşi Asiye’ye Boş Ol demesi bir anda işleri karıştırdı. Yayınlanan fragmanda Mustafa yaptıklarından pişman görünürken Asiye ise pek çok değeri sorgulamaya başlamış görünüyor.

Sen Anlat Karadeniz 56. Bölümde Neler Oldu?

Çarşamba akşamlarının güçlü alternatifleri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz yayınlanan 56. Bölümle sezona merhaba dedi. Dizi aldığı reytingle de başarısını taçlandırarak 2. Sırada yer aldı. Dizinin yayınlanan bölümünde ise Tarık’ın kaçırdığı Hazan bölüme damga vurdu.

Tahir ve Ferhat kaçırılan Hazan’ı kurtarmak için peşlerine düşerler. İkili kaçırılan Hazan’ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini geçte olsa fark ederler. Öbür taraftan eşi Asiye’yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer. Aralarındaki kavga büyür ve Mustafa dayanamayarak ve sinirle Asiye’ye boş ol der. Bu söz karşısında adeta şok olan asiye Eren’i de alıp Osman Baba’ya gider. Öbür tarafta ise Mustafa söylediği boş ol sözünün altında ezilmeye başlamıştır.

19-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar