Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe Sınırda Ne Yapıyordu?

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe Sınırda Ne Yapıyordu?
Ülkemizdeki sığınmacıların sınır kapılarına yığılması üzerine sığınmacıların ihtiyaçları için yapılan yardımlardan birini de ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe yaptı. İşte detaylar!

Son günlerde ülkemiz zor günler geçiriyor ve olayların akışına yetişmek çok kolay olmuyor. Suriye’de yaşananlar ve bunun neticesinde şehit olan askerlerimizin verdiği acı ne yazık ki tüm millet olarak hepimizi etkiledi. Öbür taraftan yıllardır ülkemizde misafir olan ve ülkelerindeki savaştan ya da yokluktan kaçan göçmenlerin durumu ve son olarak sınırlardaki kapıların açılması ve sığınmacılardan isteyenlerin Avrupa’ya gidebileceğinin açıklanması bir anda batı sınırlarımızı ve Ege denizine sınırı olan şehirlerimizi inanılmaz hareketlendirdi. Binlerce sığınmacı ülkemizden Avrupa’ya geçebilmek için sınır kapılarına koşarken istenmeyen görüntülerde peş peşe gelmeye başladı. Yokluk, zor şartlar, sınır ülkelerinin sert tavırları sığınmacıları bir anda zor durumda bıraktı. Sığınmacıların zor durumda kalmamasına ise yine Türkiye çare olmaya çalıştı ve çalışıyor. Birçok kişi gücü yettiğince sığınmacılara yardım ederken bunlardan biri de Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz’in başarılı oyuncusu Tahir karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe’ydi. İşte detaylar!

Ulaş Tuna Astepe Sığınmacılara Malzeme Dağıttı!

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe geçtiğimiz günlerde sınırdan Avrupa’ya geçmek için harekete geçen ve hazırlıksız oldukları için zor durumda kalan sığınmacılara temel gıda ve bazı malzemeler dağıtarak yardımda bulundu. Başarılı oyuncu Astepe Pazarkule Sınır Kapısı’nda sınırdan geçmeyi bekleyen düzensiz göçmenlerin yardımına koştu ve onlara el uzattı. Astepe sığınmacılara temel gıda, çocuk bezi, mama ve uyku tulumu gibi malzemeler dağıttı. Ayrıca başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe göçmenlerle birlikte vakit geçirerek ve onlarla fotoğraflar çektirerek moral vermeye çalıştı. Sınırda bekleyen göçmenlerin de yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Ulaş Tuna bu durumdan memnun olurken özellikle çocuklarla vakit geçirmeye ve onlarla şakalaşmaya çalıştı.

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

5 Mayı 1988 yılında İzmit’te dünyaya gelen Ulaş Tuna Astepe ilk orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu okuldan mezun olduktan sonra Karadayı, Analar ve Anneler, Rüya, Körfez, Üniversiteli, Zayiat, Maşakkat ve Karısı ve Balık Havuzu adlı filmlerde rol almıştır. Son olarak rol aldığı ve Atv ekranlarında üç sezon yayınlanan ve reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakteriyle oldukça başarılı bir dönem geçirmiştir.

03-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar