Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe Televizyonları Eleştirdi!

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe Televizyonları Eleştirdi!
Sen Anlat Karadeniz’in Deli Tahir’i başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe katıldığı bir canlı yayında televizyonlar ve dizilerle ilgili düşüncelerini ile getirdi. İşte detaylar!

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve final yapan reyting rekortmeni dizilerden Sen Anlat Karadeniz’in başarılı oyuncusu Tahir karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran Ulaş Tepe Astepe bu günlerde herkes gibi evinde ve zorunlu karantina yaşıyor. Başarılı oyuncu Sen Anlat Karadeniz’den sonra herhangi bir projede yer almayarak bir süre dinlenmeyi tercih etmişti. Ulaş Tepe Astepe diğer ünlüler gibi evinde kaldığı zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlarla takipçileriyle bir araya geliyor. Başarılı oyuncu son olarak geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayı yaptı. Oyuncu burada sorulan sorulara cevap verirken televizyonlarla ilgili eleştirilerini de sıraladı. İşte detaylar!

İnternet Yayınını Övdü!

Sen Anlat Karadeniz’in deli Tahir’i Ulaş tepe Astepe geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Mezun olduğu İstanbul Erkek Lisesi’nin instagram hesabı ile ortak bir canlı yayın gerçekleştiren oyuncu internet yayın platformu Netflix’i överken “şu hali benim hoşuma gidiyor Netflix gibi dijital medyanın. Ben şeye mecbur kalmaktan pek hoşlanmıyorum. İzlediğim bir dizi var, akşam 8’de ayarlayacağımda kendimi, oturup onun başında izleyeceğim. Benim çalıştığım dizilerin de bir kısmını sokakta konuştuğum insanlar Youtube’den izliyor. Aslında biz kendi zamanımızı kendi istediğimiz gibi kullanmaktan daha çok hoşlanmaya başladık. Televizyon bu konuda geri kaldı bence. Sinema bile seanslar koyuyor. Ama televizyon sana bir şeyi dayatıyor, işini gücünü ayarla gel izle gibi. Biraz o düzenden çıkıyoruz. Televizyon buna nasıl ayak uydurur bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Hikayeler Gerçekçi Değil!

Karadayı, Analar ve Anneler, Rüya ve son olarak Sen Anlat Karadeniz’de rol alan genç oyuncu Ulaş Tuna Astepe katıldığı canlı yayında ayrıca dizi süreleriyle ilgili de görüşlerini dile getirdi. Oyuncu dizi sürelerinin bir tartışma konusu olduğunu belirterek dizi sürelerinin 3 – 4 saat olmasının hikaye anlatıcılığı açısından da çok gerçekçi olmadığını ve sağlıklı bir hikaye ve olay akışının gelişimi için sürelerin kısalmasının zorunlu olduğunu vurguladı. Tahir karakteriyle oldukça başarılı bir iş çıkaran oyuncu şu sıralar dinleniyor ve gelen projeleri değerlendiriyor. Takipçilerinin ısrarla ekranda görmek istediği genç oyuncuyu yeniden ekranlarda ne zaman görürüz şu an için bilinmiyor.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar