Sen Çal Kapımı 41. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 41. Bölüm izle
Yıllar sonra karşılaşan Eda ve Serkan hala ilk günkü duygulara sahiptir. Yüzleşme sonucu Eda'nın sakladığı büyük sır ortaya çıkacak mı?

Fox Tv’nin Çarşamba akşamları yayınlanan romantik dizisi Sen Çal Kapımı 41. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı 41. Yeni bölümde Eda, Serkan ile yüzleşiyor. Yıllar önceki hesaplaşmaların gün yüzüne çıktığı heyecanlı anlarda Kiraz konusundaki saklambaç kafa karıştırıyor. Eda’nın büyük sırrı ortaya çıkacak mı? Eda’yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapan Serkan’ın inanılmaz gayretinin yer aldığı Sen Çal Kapımı 41. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz?

Sen Çal Kapımı 41. Bölüm izle

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu Sen Çal Kapımı 41. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dram dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan da rol alıyor. Aşkların bir kez daha sınandığı yeni bölümde Eda ve Serkan her şeyi geride bırakarak yüzleşiyor. İkili arasındaki hesaplaşmalar büyük bir sırrı ortaya çıkarırken Kiraz konusunda kim haklı çıkıyor? Yoksa Eda’nın büyük sırrını herkes öğrenebilecek mi? Eda, bağrına taş basarak Serkan’dan uzak durmaya çalışmaktadır. Ancak Serkan yıllar sonra Eda’yı yeniden kazanmak için elinden geleni yaparken kazanan kim olacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Sen Çal Kapımı 41. yeni bölümü 16 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX Tv ekranlarında. Keyifli seyirler

Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

Serkan’ın geçirdiği ağır hastalık Eda ile yollarını ayırmıştır. Yıllar sonra yeniden karşılaşan eski âşıklar kaderin bu hoş sürpriziyle teselli bulur. Birbirlerine duydukları aşkın hala taze olduğu Eda ve Serkan, değişen bazı şeyleri masaya yatırır. Yıllar bazı şeyleri değiştirse de Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük bir sır vardır.

Sen Çal Kapımı Konusu Nedir?

Okuyup bir an önce hayata atılmak isteyen Eda Yıldız’ın yolu Serkan ile kesişmiştir. Serkan garip bir tevafuk sonucu karşılaştığı Eda'ya bir teklifte bulunur. Kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapan Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda kabul eder. Holding sahibinin varisi Serkan ile üniversitesi öğrencisi çiçekçi kız, önceleri birbirinden nefret etse de bu ilişki zamanla gerçek bir aşka dönüşür.

16-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar