Sen Çal Kapımı dizisine bomba gibi isimler dahil oldu!

Sen Çal Kapımı dizisine bomba gibi isimler dahil oldu!
FOX TV'den ekrana gelen ve yapımı MF Yapım tarafından üstlenilen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna ses getirecek isimler dahil oldu.

Anne, Kadın, Mucize Doktor ve Öğretmen dizileriyle dikkatleri üzerine çeken MF Yapım, FOX ekranları için Sen Çal Kapımı dizisini hazırlıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine başlanmak üzere. Hazırlıklar devam ederken dizide rol alacak 5 yeni oyuncu daha belli oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi ses getirecek isimleri oyuncu kadrosuna kattı!

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişlemeye devam ediyor. Haziran ayında ekranlarda olması beklenen diziye 5 yeni isim katıldı. İlk olarak başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yer alacağı öğrenilince gözler Sen Çal Kapımı dizisine çevrilmişti. MF Yapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelecek diziye 5 yeni tanıdık simayı daha dahil ederek yaz sezonu için oldukça iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanması beklenen Sen Çal Kapımı dizisine Neslihan Yeldan, Bige Önal, Anıl İlter, Melisa Döngel ve Elçin Afacan katıldı. 

Neslihan Yelden, son olarak, geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinde Senem karakterine hayat vermişti. Anıl İlter de son olarak aynı dizide rol almıştı. Bige Önal ise Bozkır dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Melisa Döngel ise Bizim Hikaye dizisiyle adını duyurmuştu. Bir Aile Hikayesi dizisinde rol alan sempatik oyuncu Elçin Afacan da Sen Çal Kapımı dizisinde rol alacak isimler arasında. Yaz aylarına çok kısa bir süre kaldı, iddialı bir oyuncu kadrosuyla sezona hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisi, büyük ses getireceğe benziyor.

Sen Çal Kapımı dizisi konusu

MF Yapım daha önce Güney Kore ve Japonya yapımı dizileri uyarlama olarak ekrana getirmişti. Yapım şirketinin Sen Çal Kapımı dizisinin yapımını üstlenecek olması nedeniyle bu dizinin de uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi diğer diziler gibi uyarlama olmayacak. Sen Çal Kapımı dizisinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisi zengin bir holding patronu olan Serkan Bolat ve üniversite öğrencisi bir çiçekçi olan Eda'nın hikayesini konu alacak. Serkan Bolat karakterini Kerem Bürsin canlandıracak, Eda karakterini ise Hande Erçel canlandıracak. 

02-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar