Sen Çal Kapımı kim kimdir?

Sen Çal Kapımı kim kimdir?
Sen Çal Kapımı dizisi başlamak üzere. Dilerseniz dizi başlamadan önce Sen Çal Kapımı dizisinde kimin kim olduğuna yakından bakalım.

FOX TV'den ekrana gelecek Sen Çal Kapımı dizisi merakla bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda ekranda olması planlanan Sen Çal Kapımı dizisi oyuncuları hangi karakterleri canlandırıyor? Sen Çal Kapımı dizisi kim kimdir?

Hande Erçel - Eda

Bir üniversite öğrencisi olan Eda, biraz sinirli ve ağzına gelen süzgeçten geçirmeden söyleyen bir kadındır. Tüm bu sinirli yapısına rağmen bir o kadar da sevimlidir. Güzelliğiyle dikkat çekmekte ve girdiği her ortamda ışıl ışıl parlamaktadır. Anne ve babasının yokluğunda ailesini geçindirmek onun sırtına binmiştir. Üniversite masraflarını ve ev giderlerini karşılamak için çiçek satmaktadır.

Kerem Bürsin - Serkan

Serkan, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birini yönetmektedir. Ailesinden kalan holdingi büyütmüş ve daha iyi seviyelere getirmiştir. Zeki, yakışıklı ve sert bir adamdır. Oldukça rekabetçi bir adam olan Serkan, her alanda kaybetmeyi asla hazmedemez. Asla ama asla aldığı bir karardan dönmemektedir. 

Neslihan Bolat - Aydan

Aydan, önemli bir ailenin kızı ve Serkan'ın annesidir. Tam bir kontrol delisidir. Tüm sosyetede ne olup bittiğini bilmektedir. Alptekin Bey ile kaçarak evlenirler ancak zamanla evlilik bağları kopmaya başlamıştır. 

Bige Önal - Selin

Selin, Serkan'ın çocukluk arkadaşıdır. Babaları aynı şirketin ortaklarıdır. Bakımlı, zeki ve eğitimli bir kadındır. Serkan'ı çok iyi tanıdığını düşünmektedir. Derinlerde bir yerlede ona karşı aşk beslemektedir.

Evrim Doğan - Ayfer

Eda'nın halasıdır. Eda'nın tüm ailesi halasından ibarettir. Ayfer, dobra ve enerjik bir kadındır.

İsmail Ege Şaşmaz - Kaan

Serkan'ın birinci dereceden rakibidir. İkisi de birbirlerinden hiç haz etmezler. 

 

Sen Çal Kapımı dizisi konusu

MF Yapım daha önce Güney Kore ve Japonya yapımı dizileri uyarlama olarak ekrana getirmişti. Yapım şirketinin Sen Çal Kapımı dizisinin yapımını üstlenecek olması nedeniyle bu dizinin de uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi diğer diziler gibi uyarlama olmayacak. Sen Çal Kapımı dizisinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisi zengin bir holding patronu olan Serkan Bolat ve üniversite öğrencisi bir çiçekçi olan Eda'nın hikayesini konu alacak. Serkan Bolat karakterini Kerem Bürsin canlandıracak, Eda karakterini ise Hande Erçel canlandıracak.

05-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler