‘Sen İnandır’ Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

‘Sen İnandır’ Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Taff Pictures tarafından çekilecek olan Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı ‘Sen İnandır’ filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni nesilin iki gözde oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, Taff Pictures’ın çekeceği yeni sinema filminde başrol oynayacak. Temmuz ayında filmin çekimleri başlayacak ve etkileyici bir aşk hikayesini anlatacak. Ayça Ayşin Turan, Meryem, Zemheri, Arıza, Menajerimi Ara dizilerinde rol almış, son olarak ise geçtiğimiz sene Star TV ekranlarında Alp Navruz ile başrollerini paylaştığı ‘Ada Masalı’ adlı bir yaz dizisinde ‘Haziran’ karakteri ile rol almıştı. Dizi sayesinde ikili iyi bir çıkış yakalamış, dizi çifti olarak beğenilen oyuncular dizinin final yapmasının ardından sevgili olmuşlardı. Ekin Koç ise, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ‘Ahmed Sencer’ karkaterine hayat vermiş, son olarak ise geçtiğimiz sezon Show TV’de Üç Kuruş dizisinde ‘Efe Tekin’ rolünü canlandırmıştı. 2018 yılında ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminde ‘Halis Karataş’ı canlandırmış ve geçtiğimiz yıl Mahir İpek ile başrolü paylaştığı ‘Okul Traşı’ filminde ‘Selim’, Selahattin Paşalı ve Selin Yeninci ile başrolünü paylaştığı ‘Kurak Günler’ filminde ise ‘Murat’ karakterine hayat vermişti. Başarılı oyuncu son dönemin en başarılı isimlerinden biri olup adından çok söz ettirmeyi başardı. Okul Traşı, Ferit Karahan’ın yönettiği dram türündeki 2021 yapımı Türk filmi. Altın Portakal En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştır. Son olarak 2022 yılında Cannes Film Festivali’nde başrolünde yer aldığı Okul Traşı, Kurak Günler ve Büyük Uçuş filmleriyle boy gösterdi. Şimdi ise bu iki genç kuşağın sevilen ismi ‘Sen İnandır’ filmi geliyor. Peki, İnandır Beni filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte merak edilenler…

 

Sen İnandır Filminin Konusu Ne?

Sen İnandır filmi Taff Pictures imzalı olup, filmin yönetmen koltuğunda uzun soluklu ve bol reytingli dizilerin başarılı yönetmeni Murat Saraçoğlu otururken, senaryosunu Selen Bağcı kaleme alıyor.

Filmde bir reklam ajansında çalışan Sahra ile başarılı bir fotoğrafçı olan Deniz’in aralarında geçen olaylar anlatılıyor. Film, iki çocukluk arkadaşı gencin etkileyici aşk hikâyesini beyazperdeye aktaracak.

Sen İnandır filmi için set ekibi Temmuz ayı ortasında Çanakkale’nin Ayvalık ilçesinde yer alan Asos’a gidecek ve Ağustos ayının ilk haftasına kadar orada kalacak.

 

Sen İnandır Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sen İnandır filminin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ‘Sahra’, Ekin Koç ‘Deniz’ karakterlerine hayat verecek. Ayrıca filmin kadrosundaki karakterlerini Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak oynayacak. Irmak ‘Ahu’, Çıtanak ise ‘Ulaş’ karakterlerini canlandıracak.

 

Taff Pictures imzalı ‘Sen İnandır’ filmi Kuraban Bayram’ı sonrası sete çıkacak. Film genç kuşağın 4 ünlü ismini buluşturuyor. Ayça Ayşin Turan (Sahra), Ekin Koç (Deniz), Naz Çağla Irmak (Ahu), Çağrı Çıtanak (Ulaş) yer alırken, ayrıca diye iki önemli usta oyuncuda dahil oldu. Yıldız Kültür (Sahra’nın Babannesi) ve Zerrin Sümer (Deniz’in Babannesi) karakterleri ile seyirci karşısına çıkacak.

Sen İnandır Oyuncuları


Ayça Ayşin Turan (Sahra)


Ekin Koç (Deniz)


Naz Çağla Irmak (Ahu)


Çağrı Çıtanak (Ulaş)


Yıldız Kültür (Sahra’nın Babannesi)

Zerrin Sümer (Deniz’in Babannesi)

08-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar