Erkan Petekkaya’nın ‘O Kız’ Dizisindeki Rolü Çok Ses Getirecek!

Erkan Petekkaya’nın ‘O Kız’ Dizisindeki Rolü Çok Ses Getirecek!
Erkan Petekkaya’nın yer alacağı Hayallerim, Babam ve Sen adlı dizinin adı değişti. ‘O Kız’ dizisinde Erkan Petekkaya’nın canlandıracağı rol ise çok ses getirecek… İşte o rolü

Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan ‘Hayallerim, Babam ve Sen’ olarak duyurulan dizinin adı değişti. Başrollerinde Erkan Petekkaya’nın yer alacağı dizinin adı ‘O Kız’ oldu. Yapımını Focus Film’in üstleneceği O Kız dizisinin yönetmen koltuğunda Özlem Günhan otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Erkan Petekkaya, Berrak Tüzünataç, Hazar Motan ve Dilin Döğer gibi isimler yer alıyor. Dizide yine yer alacağı açıklanmış Ozan Dolunay ve Tansel Öngel ise diziden ayrıldıklarını açıklamışlardı. Çekimlerinin İstanbul’da yapılacağı bilinen ‘O Kız’ dizisinde Erkan Petekkaya’yı bambaşka bir rolde göreceğiz. Bugüne kadar oynadığı tüm dizilerdeki başarılı performansı ile adından söz ettiren oyuncu, bu kez sürpriz bir karaktere hayat verecek. Yeni adı ile ‘O Kız’ dizinde Erkan Petekkaya ve canlandıracağı karakter merak ediliyor. İşte o rolü…

Erkan Petekkaya ‘O Kız’ Dizisi İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Kanalların yeni sezon dizileri netleşirken, Kanal D’nin de yeni sezondaki dizisi belli oldu. Kanal için Focus Film tarafından çekilecek ‘O Kız’ dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, dizinin başrolünde yer alacak isim ise belli oldu. Erkan Petekkaya ‘O Kız’ dizisi ile bir yıl aradan sonra ekranlara geri dönüyor!

Geçtiğimiz yıl son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak ‘Delikanlı Sadi’ karakteriyle çok beğenilmşti. Aynı dönem yine aynı kanalda yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde aynı karakteri ile diziye konuk oyuncu olarak dahil olmuş, ardından ‘Sana Söz’ adlı dizide başrol olmuş ancak dizi izlenme oranlarının düşüklüğü sebebi ile 7. Bölümde erken final yapmıştı. Erkan Petekkaya verdiği bu aradan sonra ekranlara yeni sezon ile tekrar dönmeye hazırlanıyor. Erkan Petekkaya ayrıca TRT Dijital’in ilk dizisi olan ‘Son Gün’de rol alacak.

‘O Kız’ dizisinde Berrak Tüzünataç bir sosyal medya fenomenine hayat verirken, dizide Ozan Dolunay Berrak Tüzünataç’ın menajerine hayat verecekti ancak diziden ayrıldı. Onun yerine bir oyuncu kadroya dahil edilmesi bekleniyor. Erkan Petekkaya baba rolünde Kadir’i canlandıracak. Dilin Döğer ise Kadir’in kızına hayat verecek. O Kız dizisinin oyuncu seçmeleri devam ediyor.

Dizinin yakın zamanda kadrosunun tamamlanması bekleniyor, dizi sete çıkmasının ardından Ağustos ayının sonuna doğru Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanıyor.


Erkan Petekkaya’dan Ters Köşe Bir Rol

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. O Kız adlı dram dizisinde başarılı oyuncu bir babaya hayat verecek olan oyuncu dizide Kadir karakteri ile yer alacak. Kadir zihinsel engelli, sağlık problemleri olan bir baba olacak.


Bugüne kadar Kolpaçino, Ayla, Deliler, Kapan, Öyle Bir Geçer Zamanki, Kayıtdışı, Vurgun, Gel Dese Aşk, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Sana Söz dizilerinde farklı farklı karakterler ile izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya bu kez bambaşka bir rol ile ekranlara gelecek.


O Kız dizisinin başrol oyuncu Erkan Petekkaya olduğu dizide bir sosyal medya fenomeninin hikayesi anlatılıyor. O Kız dizisinde ekrana ters köşe bir karakter ile gelecek olan usta oyuncu, dizide Kadir karakterini canlandıracak. Dizide Kadir, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığına sahip birine hayat verecek. Kadir’in, 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algıladığı hayat ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak. Erkan Petekkaya bu rolü ile seyirci karşısına çıkacak.

‘O Kız’ yakında Kanal D’de…


08-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar