Acun Ilıcalı Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Düğününe Katıldı

Acun Ilıcalı Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Düğününe Katıldı
Geçtiğimiz haftalarda Makedonya’nın Ohri şehrinde nikah kıyarak dünya evine giren Cedi Osman ve Ebru Şahin çifti Alaçatı’da görkemli bir düğün yaptı.

Son zamanların en görkemli düğünlerinden biri olan ve magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde geniş olarak yer alan ve gündemin ilk sırasına oturan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın düğünü dün görkemli bir şekilde gerçekleşti. Geçtiğimiz haftalarda Cedi Osman’ın memleketi olan Kuzey Makedonya’nın tarihi şehri Ohri’de nikah kıyarak dünya evine giren çift düğün için Türkiye’de Alaçatı’da görkemli bir düğünle bu nikahı taçlandırdı. Çiftin nikahı tüm basın yayın mecrasında ilk haberler arasında yer alırken son yılların en görkemli düğünlerinden biri gerçekleşti. Alaçatı’da gerçekleşen düğünde ayrıca çift için temsili bir nikah merasimi de gerçekleştirildi. Nikahı ise ünlü televizyoncu ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı kıydı.

Nikahı Acun Ilıcalı Kıydı

Geçtiğimiz haftalarda Makedonya’nın Ohri şehrinde resmi nikahı kıyarak dünya evine giren Cedi Osman ve Ebru Şahin düğünlerini Alaçatı’da gerçekleştirdi. Büyük bir davetli grubunun katıldığı düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendiler. Cedi Osman ve Ebru Şahin’in oldukça mutlu oldukları düğün töreninde ayrıca sembolik bir nikah kıyıldı. Ohri kentinde kıyılan nikaha ilave olarak çiftin nikahı davetlilerin önünde bir kez daha kıyıldı. Çiftin nikahını ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıydı. Ebru Şahin’in nikah şahidi olarak Abdullah Bulut yer alırken Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sembolik nikahı kıyarken Ebru Şahin’e “bize Cedi’yi anlat, Cedi nasıl biridir? Hangi özellikleriyle kalbini tamamlıyor?” diye sordu. Bu soru karşısında Ebru Şahin “çok içten” ifadelerini kullandı. Düğünde ünlü oyuncu Ebru Şahin üç farklı gelinlik giydi.

Pek Çok Ünlü İsim Katıldı

Çiftin Alaçatı’da gerçekleşen görkemli düğününe ayrıca pek çok ünlü isim katıldı. Düğüne katılan ünlüler arasında, Acun Ilıcalı, İsmail Hacıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Barış Falay, Emre Altuğ, Selim Bayraktar, Gülçin Santırcıoğlu, Burak Tozkoparan, Bertan Aslani ve Hazal Şenel gibi pek çok ünlü isim katıldı. Çiftin ayrıca Çeşmede de düğün yapacakları öğrenildi. Çiftin İstanbul’da yaşamak için Anadolu yakasında bir ev kiraladığı ve evin dekorasyonu için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

08-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar