Seneye Bu Zamanlar, TRT 1'de başlıyor!

Seneye Bu Zamanlar, TRT 1'de başlıyor!
Seneye Bu Zamanlar isminden de anlaşılacağı gibi gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor.

Oyunculuk dışında hiçbir projede yer almayan kerem Alışık'ın heyecan ve coşkuyla sunduğu Seneye Bu Zamanlar, TRT 1'de başlıyor. Hazırlıkları uzunca bir süredir devam eden ve konsepti merak edilen Seneye Bu Zamanlar nasıl bir konsepte sahip olduğu izleyiciyi tarafından merak ediliyor. Gerçek hayat hikayelerinden derlenen yapım ile ilgili detaylar haberimizde. Şimdi detaylar!

Seneye Bu Zamanlar TRT1'de başlıyor

Çekimleri uzunca bir süredir devam eden ve ilk bölümü 4 Ağustos’ta yayınlanan program, benzeri olmayan bir konsepte sahip. Öyle ki oyunculuk dışında hiçbir projede yer almayan Kerem Alışık'ın heyecanlanıp sunuculuğunu üstlendiği Seneye Bu Zamanlar, ünlü aktör Kerem Alışık'ın ilk projesi olarak da dikkat çekiyor. 

Bir yıllık hedefler gerçekleşecek mi?

Seneye Bu Zamanlar isminden de anlaşılacağı gibi gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor. Türkiye'nin her bölgesinden çok farklı kişi ve karakterlerin gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan sahneye geliyor. Katılımcılar "seneye bu zamanlar” kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatacak. Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya gelecek ancak aradan bir yıl geçmiş olacak. İkinci kapı açıldığında tüm Türkiye programda yer alan katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığını görme şansına sahip olacak.

İzleyiciyi neler bekliyor?

Kerem Alışık'ın heyecan ve merakla sunduğu Seneye Bu Zamanlar'ın ilk bölümünde yer alan kişiler farklı sorulara cevap aradı. İşte o sorulardan birkaçı: "Başından vurulan Emre Karasan tekerlekli sandalyeye veda edebilecek mi? 74 Yaşındaki Nancy Van Der Straten, yaşıtlarıyla boks grubu kurabilecek mi? Seyahat tutkunu Sadık Başaran bisikletle Türkiye turunu tamamlayabildi mi? Obeziteden kurtulmak isteyen Deniz Uyan eski hayatına kavuşabilecek mi? Enes Rıdvan Ecirci, çocukluğunda yaşadığı bir travma sonucu hayatını etkileyen kekemelikten kurtulabilecek mi?

17 Ülkede izlenme rekorları kırıyor

Staff Film imzasıyla TRT1'de ekrana gelen “Seneye Bu Zamanlar”ı Kalk Gidelim dizisi ve Aileler Yarışıyor isimli yarışma programının yapımcısı Eyüp Üstün hazırlıyor. Dünyada büyük ses getiren Realty Show programı olan ‘Seneye Bu Zamanlar” isimli program tam tamına 17 ülkede izleniyor. Türk izleyicisinin beğenisine sunulan program çarşamba ve pazar olmak üzere haftada iki gün ekrana gelecek. Keyifli seyirler.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar