Furkan Kızılay’dan Yangınlara Destek

Furkan Kızılay’dan Yangınlara Destek
Çoçuklar Duymasın dizisi ile tanıdığımız havuç karakterine hayat veren isim Furkan Kızılay yangınlara tepkisiz kalamadı.

Son günlerde Türkiye’yi etkisine alan orman yangınlarında söndürme çalışmaları devam ediyor. Furkan Kızılay’ın üç gün önce tatilini geçirdiği bölgenin yanmaya başladığını görünce arkadaşları ile İstanbul’dan dönerek söndürme çalışmalarına katıldı.

Esas İşi Yangınla Mücadele Ekipleri Yapıyor.

Furkan Kızılay’ın ve arkadaşlarının yardımı ile yangın bölgesinde çalışmalara destek vermesi vatandaşlar tarafından takdir aldı. Yangından önce bölgede tatil yapan Furkan Kızılay, desteklerini esirgemeden çalışmalara devam ediyor. Furkan Kızılay ‘’ Esas işi burada yangınla mücadele ekipleri yapıyor. Biz onlara burada destek oluyoruz. Elimizden geldiği kadar onların verdiği direktifler neticesinde onlara yardımcı olmaya çalışacağız gün boyunca’’ dedi.

 

Ünlülerden Destek Devam Ediyor.

Türkiyede devam eden orman yangınlarında 8. Günde 39 ilde 174 yangın çıkarken 161 i çalışmalar sonunda söndürülmesi başarıldı. Bazı ünlü isimler ise gönüllü olarak söndürme çalışmalarına destek vererek ve yardımlar toplayarak vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Mehdi’si , İbrahim Çelikkol, Santrale ilerleyen yangında müdahale  ekibinin yanında yer aldı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise sosyal medya üzerinden yapmış olduğu  canlı yayınlar ile helikopterlerin alevlerin yükseldiği noktaya gelmelerini sağladı. Haluk acil olarak bildiğimiz yine her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen Haluk levent ve Umuda Koşanlar Derneğinden Gamze Özçelik ile bir araya geldiler.

Furkan Kızılay Çocuklar Duymasın Dizisinde Emre ( Havuç ) karakterine hayat vermesi ile küçük yaşta büyük beğeniler toplayan dikkatleri daha o zamandan kendine çekmeyi başarabilmiş bir oyuncu ve şarkıcıdır. 2009 yılında Aşksın Sen ilk albümünü çıkaran Furkan Kızılay şarkılar beğenildikçe diğer albümler sırayla çıkış yaptı. 2010 yılında Her şey senle 2011 Karamel Kokum 2014 Ecem – Vura Vura. Oyunculuğu ve sesi ile hayranlarını büyüleyebilen Furkan Kızılay Yaptığı çalışmalarla da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Furkan Kızılay bir dönem, Tv8 de yayınlanan devam eden  Acun Ilıcalı’nın  Survıvor yarışmasına katıldı. Ünlüler ve Gönüllüler olarak takım yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı.Furkan Kızılay Survıvor 2017 ‘nin 19. haftasında Sabriye ve ilhan Mansız ile birlikte elemeye kalarak Furkan Kızılay yarışmaya veda etti. Öte yandan özel hayatını fazla göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Furkan Kızılay magazine verdiği fotoğraflarda hep tek başına.

 

05-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar