Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle
Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle; 12 Mart Cuma akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Seni Çok Bekledim adlı dizinin 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin ve Durul Bazan’ın rol aldığı Seni Çok Bekledim bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon henüz yeni başlayan ve iddialı bir giriş yapan seni Çok Bekledim ne yazık ki bekleneni veremeyen diziler kervanında yerini almış durumda. Dizi reytinglerde bekleneni veremezken seyirci de hikaye olarak diziyi çok sevmemiş görünüyor. Bir aşk hikayesi olarak başlayan dizi bir kısım seyirci için alternatif bir dizi olarak yayınına devam ederken bu akşam 7. Bölümüyle ekrana geliyor. Seni Çok Bekledim bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de izleyiciyle buluşuyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının henüz yeni başlayan aşk temalı dizisi Seni Çok Bekledim yayınlanan son bölümde seyircisine heyecanlı bir bölüm sundu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Erol hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Kadir bu olaylardan dolayı kendini suçlamaktadır ve Erol’u vuran Selo’yu polise teslim etmeyi düşünmektedir. Öbür taraftan Ayliz ise bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenmiş ve tüm bu olanlar için annesiyle yüzleşmeye karar vermiştir.

Seni Çok Bekledim 7. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden biri olan ve seyirciye henüz tam anlamıyla kendisini kabul ettiremeyen dizilerden biri olan seni Çok bekledim bu akşam 7. Bölümüyle ekranlarda oluyor. Dizi bu akşam yayınlanacak bölümümde Erol’u vuran Selo polis tarafından tutuklanmıştır. Kadir ise Selo’nun oğlu Umut’a sahip çıkmaya karar verir. Kadir Umut’a sahip çıkarak bir yandan ona yaşananları unutturmaya bir yandan da Ayliz ile birlikte bir aile olmanın provasını yapmaya başlamıştır. Bu arada Kadir Ayliz’e büyük bir sürpriz hazırlamak için çalışmaktadır. Selo ise içerden çıkmak için Erol’un ifadesini beklemektedir ancak Erol’un bambaşka bir planı vardır ve bu arada Cemal Erol’un ifadesinin Selo’yu kurtarmaya yetmeyeceğini bilmektedir. İsmet ise Cemal’in talimatıyla gizli araştırmalar yapmaktadır ve bu sırada aradığının kendi evinde olduğunu öğrenecektir. İsmet’in karısı Songül ise kızının sakladı gerçekle yüz yüze gelir ve büyük bir şok yaşar. Seni Çok Bekledim bu akşam 7. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar