Seni Çok Bekledim 11. Bölüm İzle

Seni Çok Bekledim 11. Bölüm İzle
Seni Çok Bekledim 11. Bölüm İzle; 9 Nisan Cuma akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Seni Çok Bekledim’in yayınlanan 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Seni Çok Bekledim 11. Bölüm İzle; başrollerinde Özcan deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen ve Durul Bazan’ın rol aldığı Seni Çok Bekledim bu akşam saat 20.00’da 11. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona geç başlayan ve ancak iddialı kadrosu ve hikayesiyle adından sıkça söz ettiren ve ilk bir iki bölümünün Katar’da çekildiği Seni Çok Bekledim her ne kadar büyük ve iddialı bir hikaye ve prodüksiyona sahipse de ne yazık ki reytinglerde bekleneni veremedi. Reyting yarışında rakiplerinin çok gerisinde kalan Seni Çok bekledim için 13. Bölüm itibariyle final kararı alınmış durumda. Son bölümleri yayınlanan dizinin bu akşam ekrana gelecek 11. Bölümü yine saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında büyük bir iddia ile başlayan ve seyircinin de merakla beklediği Seni Çok Bekledim ne yazık ki tüm beklentilerin aksine reytinglerde başarıya ulaşamadı. Özcan deniz’in hikayesini kaleme aldığı dizinin son yayınlanan bölümünde Kadir dedesinin şüpheli ölümünün arkasındaki giz ortaya çıkarmıştır ve ancak bu sırrı Ayliz’le paylaşmak istemez. Ayliz’e yalan söylemeyeceğini belirten Kadir’in bu durumu onun için de kolay olmayacaktır.

Seni Çok Bekledim 11. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen iddialı dizi Seni Çok Bekledim her hafta seyircisiyle buluşurken 13. Bölümde final kararı aldı. Reytinglerde bekleneni bulamayan dizinin bu akşam yayınlanacak 11. Bölümünde Kadir artık net kararlar alarak gemileri yakmış ve Cemal’e karşı kılıcını çekmiştir. Kadir kardeşi Erol’la birlikte şirketteki hisse dengesini kendi lehine çevirmek için harekete geçer. Ayliz ise yaşadığı şokun etkisi altındadır ve tek tesellisi Kadir’in yanında olmasıdır. Bu arada Cemal ile son bir hamle yaparak şirketi ele geçirme planları yapar. İsmet ise Cemal’in babasıyla bildiklerini Kadir’le paylaşmaz. İsmet karısı Songül’le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal’in şirketi ele geçirme çabaları sırasında gözü o kadar dönmüştür ki bu sırada kendi olu Erol’a vereceği zararı bile görememektedir. Seni Çok Bekledim bu akşam yayınlanacak 11. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor.

09-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar