Seni Çok Bekledim Dizisine Yeni Oyuncu!

Seni Çok Bekledim Dizisine Yeni Oyuncu!
Star Tv’de eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan ve Özcan deniz’in başrolünde yer alacağı Seni Çok Bekledim’e son olarak Ramo’da rol alan İlhan Şen dahil oldu!

Ünlü isim Özcan Deniz’in uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü ve geçtiğimiz sezon Kral adıyla hazırlanan ancak rafa kaldırılan şimdi de yeniden hazırlıklarına başlanılan ve bu sefer adı Seni Çok Bekledim olarak lanse edilen ve yeni yayın döneminde Star Tv’de yayınlanacağı açıklanan dizisi için cast çalışmaları devam ediyor. Yapımcılığını Skala Medya’nın üstlendiği dizide Özcan deniz ve Caner Şahin’in rol alacağı daha önce açıklanmıştı. Oyuncu arayışlarına devam eden ve bu konuda ince eleyip sık dokuyan şirket son olarak geçtiğimiz sezon Ramo’da rol alan ve oldukça başarılı bir sezon geçiren genç ve yetenekli oyuncu İlhan Şen ile anlaşmaya varmış durumda. İşte detaylar!

İlhan Şen Seni Çok Bekledim’de!

Özcan Deniz’in projesi olan ve üzerinde uzun zamandır çalıştığı ve aslında hikayesi bir dönem dizisi olarak başlayan ancak daha sonra yapılan görüşme ve çalışmalarla hikayesi günümüzde geçecek şekilde revize edilen Seni Çok Bekledim adlı dizinin cast çalışmaları ve diğer masa başı çalışmaları devam ediyor. Skala Medya tarafından hazırlanacak projenin oyuncu kadrosuna son olarak İlhan Şen dahil oldu. Ramo’da başarılı bir sezon geçirdikten sonra sezon sonunda diziye veda İlhan Şen ismi bir süredir pek çok projeyle anılır olmuştu. Başarılı ve genç oyuncunun adı son olarak Sen Çok Bekledim adlı yapımla anıldı ve bu projede rol alacağı açıklandı. Hazırlıkları süren projede ayrıca Özcan deniz ve Caner Şahin’in de yer aldığı biliniyor. Dizide rol alması için ayrıca İrem Helvacıoğlu’yla da görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında.

İlhan Şen Kimdir?

19 Aralık 1987 yılında dünyaya gelen genç ve başarılı oyuncu İlhan şen ilk orta ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır. Kendi mesleğini yapmak yerine modellik ve oyunculuğa yönelen İlhan Şen 2009 yılında Avrupa’nın en iyi modeli seçilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Şahin Tepesi adlı yapımla yapan Şen daha sonra peş peşe seyircinin ilgiyle takip ettiği projelerde kendisine yer bulmuştur. Son olarak Ramo adlı yapımda rol alan genç oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Şahin Tepesi, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ramo.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar