Seray Kaya Hangi Rolde Oynamak İstiyor?

Seray Kaya Hangi Rolde Oynamak İstiyor?
Son olarak Bir Küçük Gün Işığı adlı yapımla seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Seray Kaya gönlünde yatan karakteri açıkladı.

Televizyon ve sinema filminde rol alan oyuncular çoğunlukla senaristler tarafından kaleme alınan ve yapım şirketlerinin cast direktörleri tarafından belirlenen karakterleri canlandırıyorlar. Oyuncular her ne kadar kendilerine teklif edilen karakter ve rolleri kabul edip etmemekte serbest olsalar da yine de canlandıracakları karakterlere çoğunlukla cast direktörleri karar veriyor. Hal böyle olunca oyuncuların içinde çoğu zaman oynamak istedikleri karakterler hep bir ukde olarak kalıyor. Zaman zaman kendilerine teklif edilen karakterler gönüllerinden geçen roller olsa da bu çok nadir gerçekleşiyor. Dizilerin ve filmlerin sevilen ve güzel oyuncularından olan Seray Kaya içinde kalan bu ukdeyi geçtiğimiz günlerde basın muhabirleriyle paylaştı. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve yapımcıların ve seyircilerin beğendiği oyunculardan olan Seray Kaya gönlünde yata karakterin bir seri katil olduğunu açıkladı.

Seri Katili Oynamak İstiyor

Son zamanların başarılı ve güzel oyuncularından olan ve pek çok yapımda rol alan Seray Kaya geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı. Güzel oyuncu sorulan bir soru üzerine oynamak istediği karakteri söyledi. Bugüne kadar daha çok güçlü ve aşık kadın karakterlerine hayat veren oyuncu gönlünde yatan karakterin seri katil olduğunu belirtti. Oyuncu açıklamasında “çok istiyorum böyle bir rolde oynamayı. Pınar deniz de bir projede seri katil rolünde oynuyor ve çok başarılı buldum. Umarım en kısa zamanda ben de bu hayalimi gerçekleştiririm” ifadelerini kullandı. Seray Kaya oyuncu arkadaşı Gökçe Eyüboğlu ile buluşup gezmeye çıktıklarını ve birbirini çok özlediklerini de ayrıca dile getirdi.

Seray Kaya Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan güzel oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salmış ve aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Son olarak Bir Küçük Gün Işığı adlı yapımda başrol oynayan Seray Kaya bugüne kadar

-          Huzur Sokağı

-          Kocamın Ailesi

-          Gülümse Yeter

-          Kadın

-          Kuruluş Osman

-          Mahkum

-          Bir Küçük Gün Işığı ve

-          Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı adlı yapımlarda rol almıştır.

15-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar