Kader Bağları’nın Kerem’i Serkan Çayoğlu Kimdir?

Kader Bağları’nın Kerem’i Serkan Çayoğlu Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Süreç Film yapımı Kader Bağları’nın başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Kerem kimdir?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren televizyon kanalları ve yapım şirketleri yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalan hazırlamaya başladıkları yeni diziler için hazırlık ve çekim sürecini hızlandırdı. Bu sezon yaklaşık 10 yeni dizi siparişi veren ve sezona damgasını vurmaya hazırlanan Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri de Aşk ve dram türündeki Kader Bağları dizisi. Süreç Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Kader Bağları dizisinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapılmış ve dizi sete çıkmak için son birkaç günü saymaya başlamıştı. Dram ve güçlü bir aşk hikayesini seyirciyle buluşturacak dizinin hikaye ve senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener yer alıyor. Benal Tairi’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve yakın bir zamanda çekimlere başlayacak dizide erkek başrol olarak başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu yer alıyor. Kerem karakterine hayat verecek oyuncunun partneri ise güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan. Peki Kader Bağları’nda Kerem karakterine hayat verecek Serkan Çayoğlu ve canlandıracağı Kerem kimdir?

Kerem Kimdir?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Kader Bağları’nın yönetmen koltuğunda Benal Tairi yer alıyor. Dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener kalem alırken dizide erkek başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu, Kerem karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Kerem dizide Sevda ile büyük bir aşk yaşarken bu aşk için hapishaneye düşmeyi göze alıyor. Dürüst, iyi yürekli ve gerektiğinde maço olabilen Kerem Sevda için büyük bir mücadelenin içine giriyor. Karadağ’da başlayan Kerem Sevda aşkı Manisa’ya kadar uzanırken Kerem Sevda’yı kazanabilmek ve onunla mutlu bir hayat sürebilmek için gerektiğinde ailesini ve sevdiklerini karşısına alabiliyor.

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Son olarak Kıbrıs Zafere Doğru adlı yapımda yer alan ve bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapında yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Kuzey Güney

-          Beni Böyle Sev

-          Zeytin Tepesi

-          Kiraz Mevsimi

-          Hayatımın Aşkı

-          Börü

-          Halka

-          Yeni Hayat

-          Bir Zamanlar Kıbrıs

-          Kıbrıs Zafere Doğru

-          Aaahh Belinda

-          Börü ve

-          Oregon bulunmaktadır.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar