Sercan Batık Başkan Filmine dahil oldu

Sercan Batık Başkan Filmine dahil oldu
Çekimleri çok yakında başlayacak olan Başkan Filminin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin kadrosuna genç oyuncu Sercan Batık da katıldı.

Bu sene yaz aylarında sete çıkarak çekimlere başlayan sinema filmleri arasında en dikkat çekici yapım Başkan adını taşıyan film. LKadrosunda birçok ünlü ve usta ismi barındıran Başkan Tunceli’de çekiliyor. Bir belediye başkanlığı seçiminin hikayesini odak noktasına alan filmde belediye başkanlığına aday olan Zeynel’in ve yakın çevresinde yer alan karakterlerin hikayeleri ele alınıyor. Aynı zamanda belediye seçiminin yapıldığı yerin de hikayesini ve insanların ilişkilerini anlatan politik komedi türündeki yapımın başrolünde Belediye başkan adayı Zeynel karakteriyle Necip Memili rol alıyor. Bu hafta itibari ile sete çıkması planlanan film aynı zamanda bu yaz aylarında sete çıkan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yapımlar arasında ilk dikkatleri çeken yapım oldu. Senaryosunu Ulaş Bahadır’ın kaleme aldığı Başkan filminin yönetmen koltuğunda da yine Ulaş Bahadır yer alıyor.

Politik Komedi türünde

Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı ve kadrosunda pek çok ünlü ismin er aldığı Başkan filmi politik komedi türünde ele alınıyor. Tunceli’de çekilecek film bir belediye başkanlığı seçimini konu alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin kadrosuna son olarak genç ve başarılı oyunculardan Sercan Batık katıldı. Genç oyuncu filmde belediye başkan adayı Zeynel’in yeğeni Turan karakterine hayat verecek. Filmde ayrıca Necip Memili’ye ek olarak, usta oyuncu Şerif Sezer, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel, Nursel Köse, Sinan Demirer, Bülent Çolak ve Cezmi Baskın rol alıyor. Filmin çekimlerinin tamamı Tunceli ve çevresinde gerçekleştirilirken filmin bu senenin son aylarında vizyona girmesi planlanıyor.

Sercan Batık Kimdir?

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan genç oyunculardan Sercan Batık ilk büyük ve önemli projesini Başkan adlı sinema filminde yapacak. Filmde Necip Memili’nin canlandırdığı Zeynel’in yeğeni Turan karakterine hayat verecek oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salarak bu yönde eğitimler aldı. Sercan Batık üniversitede oyunculuk eğitimi aldıktan sonra tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Aynı zamanda BKM Mutfak oyuncuları arasında da yer alan Sercan Batık bugüne kadar birbirinden başarılı yapımlarda rol aldı.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar